Kdy péct čajové pečivo?

Od: Datum: 20.09.14 16:23 odpovědí: 3 změna: 20.09.14 16:33

Zdravím,

chtěla bych na oslavu udělat krom jiného i počajové pečivo (mouka, máslo, cukr moučka, solamyl, žloutek, sůl).

Je lepší dělat ho čerstvé nebo ho nechat uležet, popř. jak dlouho?
Nemám s tímto druhem pečiva prozatím zkušenosti.

Díky.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: uska®
Datum: 20.09.14 16:27

Záleží z jaké mouky chcete péct. Z hladké je nutno nechat uležet, z polohrubé můžete ihned konzumovat. Já mám nejradi půl na půl.

Ohodnoceno: 3x
 
Od: x*
Datum: 20.09.14 16:29

A taky nemám solamyl, ale jn gustin... Vadí to moc, že bych místo bramborového škrobu přidala kukuřičný?

Datum: 20.09.14 16:33

na čajové pečivo bych kuuřičný nepoužila - kupte si zítra solymyl dá cukroví výbornou chuť nebo použijte pudinkové prášky místo solamylu

Ohodnoceno: 3x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.