Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěla bych na oslavu udělat krom jiného i počajové pečivo (mouka, máslo, cukr moučka, solamyl, žloutek, sůl).
Je lepší dělat ho čerstvé nebo ho nechat uležet, popř. jak dlouho?
Nemám s tímto druhem pečiva prozatím zkušenosti.
Díky.
Záleží z jaké mouky chcete péct. Z hladké je nutno nechat uležet, z polohrubé můžete ihned konzumovat. Já mám nejradi půl na půl.
A taky nemám solamyl, ale jn gustin... Vadí to moc, že bych místo bramborového škrobu přidala kukuřičný?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.