Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povyrostu ještě?

Od: dasdsd odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, je mi patnáct let... jsem v deváté třídě na základce. Povyrostu ještě pár cm? Jsem kluk. Děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joolie*
hodnocení

4x

Kluci rostou prý někdy až do 24 let... Někdo vyroste do patnácti a pak už jen třeba dva centimetry, někdo do patnácti moc nevyroste a pak chytne "druhou mízu", kdy najednou vyroste třeba v 18 :) není se čeho bát. Taky ale samozřejmě záleží, jak vysocí jsou rodiče.

repkin*
hodnocení

2x

A jak jsi vysoký? Můj kamarád byl tuším v šesté a byl takový zakrslý a začínal být baculatý, najednou je vysoký a hubený :)

doplněno 18.09.14 21:08:

To je fajn výška, já mám 196cm a věř mi, že bych brečel štěstím, kdybych měl alespoň o 10cm méně. Většinou na výšku největší velikost XL je malá, XXL je už jen do šířky. Kolikrát jsou krátké rukávy a nohavice, protože většinou když jsi dlouhý tak máš i dlouhé ruce a nohy. Navíc o futra to občas sakra bolí. S tvojí výškou s tím problém mít nebudeš.

doplněno 18.09.14 21:17:

joolie: moji rodiče jsou skrčci *smich* je pravda, že matky otec je vysoký

dasdsd
18.09.14 20:58
hodnocení

170 cm.

eulalie*
hodnocení

2x

Nejspíš ano. Ale do tvého brzlíku ti nikdo nevidí. Takže pokud ti brzlík bude fungovat, porosteš.

hodnocení

2x

Můj kámoš ze školy byl v patnácti v prvním ročníku druhý nejmenší ze třídy, třeťák to začal dohánět a teď meří 190.

dasdsd
hodnocení

Děkuju všem za odpovědi, body jsem rozdal, na Jolie nevyšlo, proto ti děkuju zvlášť.

repkin*

Tak jsem jí dal za tebe ;) tak ať to dopadne jak si přeješ. Základem je pravidelně jíst (dokonce i snídaně a svačiny, které jsem neměl rád). Samozřejmě pokud možno zdravě + pohyb apod. ale to je zas na jinou diskusi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]