Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to akrygel

Od: anieee* odpovědí: 4 změna:

Ahoj holky, můžete mi někdo prosím vysvětlit, co je to akrygel? Nějak tápu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
hodnocení

0x

neni som sice holka *smich* ale je to gel na nechty...nanasa sa stetcom, a potom brusi do leskla...nepouzivas uv lampu,je pevnejsi ale praca s nim je hrozna...strasne zapacha...nutna dobra ventilacia miestnosti...

elena*
hodnocení

0x

Prosimtě Plaky,nerad když nic nevíš...Akrygel je gel který naneseš na štětec,posléze ponoříš do prášku a nanášíš na nehet stejně jako obyč gel,poté zapečeš v uv lampě. Po zapečený a otření výpotku je nehet díky prášku matný...tak ho obrousíš do dokonalého tvaru,obrousíš popřípadě přeteklý gel a naneseš lesk který opět zapečeš.

doplněno 01.11.08 18:43:

To o čem píše Plaky je ACRYL ...to je tekutina s práškem který pak volně na vzduchu vytvrdne, a mimochodem už jsou bezzápachový liquidy. Práce je s tím větší a nevypadají tak přirozeně jako gel či acrygel.

karrynka*

ahoj, koukám že toho víš o akrygelu dost. tak může se zeptat? Ten gel který se ponoří do prášku musí to být speciální gel a nebo stačí obyčejný gel 1-fázový? a nanáší se pod ten gel s práškem ještě něco? a ještě co je to ten pudr, jak tady o něm furt všichni mluví... . No jednoduše co je potřeba na akrygelové nehty? Předem moc děkuji za odpověd... lenka

vranka*
hodnocení

0x

Ahoj, je to přesně tak jak píše Elen. Akrygely nezapáchají. Já jsem si je minulý týden pořídila u EXPY. Kup si-fázi č.1,akrygel,akrygel prášek a fázi č.3-to je lesk. Když koukneš na www.Expa nails.cz, najdeš to tam. takže přeju at se daří. Je to s nima jednoduchý.Naneseš fázi č.1,dáš zapéct,pak si namočíš štětec do akrygelu a do toho prášku a modeluješ. Udělej raději dvě slabší vrstvičky. Zase zapečeš.Já si pak setřu výpotek a jemně zbrousím a dělám francii.Tu pak dám zapéct a nakonec dám lesk.Zapeču 2min. setřu výpotek a je hotovo. Ahojky*palec**slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]