Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky, můžete mi někdo prosím vysvětlit, co je to akrygel? Nějak tápu...
0x
Prosimtě Plaky,nerad když nic nevíš...Akrygel je gel který naneseš na štětec,posléze ponoříš do prášku a nanášíš na nehet stejně jako obyč gel,poté zapečeš v uv lampě. Po zapečený a otření výpotku je nehet díky prášku matný...tak ho obrousíš do dokonalého tvaru,obrousíš popřípadě přeteklý gel a naneseš lesk který opět zapečeš.
doplněno 01.11.08 18:43:To o čem píše Plaky je ACRYL ...to je tekutina s práškem který pak volně na vzduchu vytvrdne, a mimochodem už jsou bezzápachový liquidy. Práce je s tím větší a nevypadají tak přirozeně jako gel či acrygel.
ahoj, koukám že toho víš o akrygelu dost. tak může se zeptat? Ten gel který se ponoří do prášku musí to být speciální gel a nebo stačí obyčejný gel 1-fázový? a nanáší se pod ten gel s práškem ještě něco? a ještě co je to ten pudr, jak tady o něm furt všichni mluví... . No jednoduše co je potřeba na akrygelové nehty? Předem moc děkuji za odpověd... lenka
0x
Ahoj, je to přesně tak jak píše Elen. Akrygely nezapáchají. Já jsem si je minulý týden pořídila u EXPY. Kup si-fázi č.1,akrygel,akrygel prášek a fázi č.3-to je lesk. Když koukneš na www.Expa nails.cz, najdeš to tam. takže přeju at se daří. Je to s nima jednoduchý.Naneseš fázi č.1,dáš zapéct,pak si namočíš štětec do akrygelu a do toho prášku a modeluješ. Udělej raději dvě slabší vrstvičky. Zase zapečeš.Já si pak setřu výpotek a jemně zbrousím a dělám francii.Tu pak dám zapéct a nakonec dám lesk.Zapeču 2min. setřu výpotek a je hotovo. Ahojky![]()
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.