Tak zatím kalhoty, kšiltovku a boty. V nejbližší době se chystám něco přikoupit. Kvalita stejná jako v obchodě a i když zaplatím poštovné pořád ušetřím.
Ne, nemám konfekční velikost, oblečení si potřebuju vyzkoušet. Sice stejná velikost, ale jiný výrobce a už mám rukávy o 10 cm delší než ruce a výstřih, který ani nezakryje prsa. Možná tak šálu a ponožky bych si nohla koupit. Jediné, co jsem si kdy koupila přes net byly zateplené pracovní holínky.
Ahojky já nakupuji přes e-shop už delší dobu, protože mě nebaví běhat po obchodek, když jsou tam stovky lidí Líbí se mi hodně obchodů, ale nejvíce asi konkrétně nakupuji oblečení od Big and Beautiful To je spíše ale pro dámy, které toho mají hodně přiděleno od Boha no :D
Jak čtu tak nakupujete hodně, jen popravdě nemáte strach, že Vám to nebude pasovat nebo Vám to nebude slušet? Já osobně mám třeba z toho docela strach. Něco si koupíte a pak najednou do toho nevlezete, nebo Vám to bude malé. Nebo hůř se to k Vám opravdu nebude hodit?
majsterjoe*
To je naprosto jednoduche.Zbozi zabalim zpet a vratim prodejci, dle zakona do 14 dnu. Prodejce vrati penize a ja wsi muzu vybrat jinou vec.
V pripade velikosti lze objednat vice velikosti, a zbytek pote vratit. Prodejce penize vrati.
Zdravím taky nakupuji oblečení pres net a když se stane te velikost neodpovida ci mi prostě nesedi strih bud zboží ve 14 denni lhůtě vrátím nebo nabidnu rodině , známým nebo vyuziji různé servy k nabidnuti zboží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.