Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupování přes internet

Od: vosberka* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, nakupujete oblečení přes internet? Jaké konkrétně?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

ANO - trička, mikiny, bundy

martinaa*
hodnocení

0x

Všechno. Od bot (hlavně) přes bundy, čepice, trička, mikiny, ponožky, kalhoty. Snad jedině rifle málokdy - ty si chci vyzkoušet.

hodnocení

0x

Tak zatím kalhoty, kšiltovku a boty. V nejbližší době se chystám něco přikoupit. Kvalita stejná jako v obchodě a i když zaplatím poštovné pořád ušetřím.

pb®
hodnocení

0x
Ne, nemám konfekční velikost, oblečení si potřebuju vyzkoušet. Sice stejná velikost, ale jiný výrobce a už mám rukávy o 10 cm delší než ruce a výstřih, který ani nezakryje prsa. Možná tak šálu a ponožky bych si nohla koupit. Jediné, co jsem si kdy koupila přes net byly zateplené pracovní holínky.

hodnocení

0x

Ano, nakupuji, nejvíc z Bonprixu a z Tchiba, nakupuji bundy, svetry, mikiny, trička, prádlo, občas džíny, tepláky, leginy.

elis25*
hodnocení

0x

Já osobně, když nakupuji přes internet, tak je to oblečení, které mám ozkoušené a sedí mi...

lilinka56*
hodnocení

0x

Ahojky já nakupuji přes e-shop už delší dobu, protože mě nebaví běhat po obchodek, když jsou tam stovky lidí :) Líbí se mi hodně obchodů, ale nejvíce asi konkrétně nakupuji oblečení od Big and Beautiful :) To je spíše ale pro dámy, které toho mají hodně přiděleno od Boha no :D

vosberka*
hodnocení

0x

Jak čtu tak nakupujete hodně, jen popravdě nemáte strach, že Vám to nebude pasovat nebo Vám to nebude slušet? Já osobně mám třeba z toho docela strach. Něco si koupíte a pak najednou do toho nevlezete, nebo Vám to bude malé. Nebo hůř se to k Vám opravdu nebude hodit?

majsterjoe*

To je naprosto jednoduche.Zbozi zabalim zpet a vratim prodejci, dle zakona do 14 dnu. Prodejce vrati penize a ja wsi muzu vybrat jinou vec.

V pripade velikosti lze objednat vice velikosti, a zbytek pote vratit. Prodejce penize vrati.

iv®
Zdravím taky nakupuji oblečení pres net a když se stane te velikost neodpovida ci mi prostě nesedi strih bud zboží ve 14 denni lhůtě vrátím nebo nabidnu rodině , známým nebo vyuziji různé servy k nabidnuti zboží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]