Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 13 let a výtok mám už dva roky, ale menstruace ne a ne přijít. Opravdu by mě zajmalo jak dlouho to ještě potrvá... Nemáte nějaké zkušenosti?
Výtok jaký? Pokud průhledný, nezapáchající, tak je to normální výtok, který budeš mít po většinu života. Je to zdravý výtok, kterým se pochva čistí, je to její přirozená funkce.
Některé ženy mají výtok málo, někeré hodně (že musí denně používat intimky), a jiné ho nemají vůbec.
doplněno 15.09.14 20:19:Je to naprosto, úplně a zcela normální .
Ahoj Zkušenosti má asi každá žena...Ovšem,pokud máš výtok již druhým rokem je to prapodivné...Menzes bys už měla mít každým dnem...Jinak bych raději navštívila gynekologa.Jsi mladá a hormony jsou poblázněné.
Ve třinácti letech plašit, že ještě nemáš menzes, mi přijde zbytečné. Uvidíš, že červená dorazí, když to budeš nejméně čekat... budeš mít na sobě bílé kalhoty a ve škole... Ale jinak, toto řeš se svojí mamkou. A buď ráda, že menzes ještě nemáš, není o co stát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.