Nejste přihlášen/a.
Smaženici mám z hub nejraději, ale teprve dnes mně při její přípravě napadlo, nebo došlo. Proč se říká smaženice, když houby se vlastně dusí?
No, já se teda přiznám, že houby na smaženici opravdu smažím, mají pak (aspoň podle mě) lepší chuť. Takže je dám na sádlo na pánvičku, osmažím a dám vejce. Takže já dělám smaženici
Smaženice je klasika, ale co třeba zkusit tohle? Na pekáč dát trochu másla a angl. slaninu - opéct. Na to rozpůlit suché houby - praváky,suchohříby atd. Rozpůlit, ne nakrájet. Přidat gril. koření a zalít šlehačkou. Péct nejprve zakryté alobalem, před koncem alobal odstranit. Přišlo mi poštou, prý vynikající !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.