Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám přítele už rok a teď se chová jinak.. Prostě mi příjde, jako by mne neměl už ani rád. Když mám volno v praci tak jde spát už kolem půl desáté, ale když pracuji do noci tak jde spát až o půlnoci. o ho to se mnou nebaví nebo co? Já to nechápu říká mi, že mne furt miluje, ale ani to nedokáže ukázat a jen mne furt ignoruje. Tak trochu mne to už bolí u srdíčka, protože já ho pořád moc miluji. Co si o tom myslíte vy? ..
Dobrý den, jako správná žena vyžadujete neustálou pozornost a vyjadřování lásky. Jenže, muž to většinou vydrží vyjadřovat jen kratší čas a potom to začne zanedbávat. Ale, to vůbec nemusí znamenat, že už Vás nemá rád - jen už to řekl tolikrát, že má (chybný) dojem, že už to přeci víte. Vy to víte, ale chcete to slyšet opět, znovu a stále. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.