Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na vánoční dárky pro rodiče - 70let

Od: ivca* odpovědí: 4 změna:

Tak je to zase tady, vánoční čas se blíží a s ním i každoroční problémy, jaké dárky pro rodiče moje a mého manžela. Tradičně vymýšlení zůstává na mně, protože manžela samozdřejmě nic nenapadá. Obracím se na Vás proto s prosbou, kdo má nějaký bezva tip, budu ráda za každou radu. Rodičům je kolem sedmdesátky, koníčky takřka žádné, cestovat se jim nikam také nechce, no nic mě zkrátka nenapadá. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V tomto veku bych rekl, ze nejlepsi darek jsou penize na lecebne vylohy, leky a podobne. Nemyslim to jako vtip. Samozrejme to nemusi byt jediny darek...

limetka*
hodnocení

1x

Mám rodiče v tomto věku a osvědčily se nám potravinové doplňky z lékárny - jako geriavit nebo kloubní výživa, vitaminy - těch možností je celá řada a rodiče si to sami nekoupí (drahé zbytečnosti, že jo?) ale když jim to koupíme jako dárek, jsou rádi a my máme radost, že jsme udělali něco pro jejich zdraví. *pivo*

hablina*
hodnocení

0x

Knížky, kosmetický balíček, potřeby do kuchyně ( i nový papiňák či rychlovarná konvice může udělat radost)

lm®
hodnocení

0x

Nedosluhuje jim doma něco?Já koupila rodičům loni mimo jiné měřič krevního tlaku,uspěla jsem - nemusejí tak často běhat k lékaři (i když je to měření přeci jenom spíše orientační ale přece),letos jsem naplánovala květinovou stěnu neboť maminka má kytky kde se dá...Tatínek - vášnivý rybář dostane nový batoh na svoje nádobíčko.Snad jsem inspirovala .pa ;)pa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]