Nejste přihlášen/a.
Mám již 6 let zimní boty Legero. Bohatě nošené 4 zimy, pak jen vyjímečně, ale před měsícem jsem v nich vyšlápla Sněžku. Hezké už, pravda, nejsou, do města je tedy moc nenosím, ale drží a nepromoknou ani ťuk.
Pak mám již 2 roky boty Ara. Hezké moc, taktéž nepromoknou, jen nejsou na turistiku, ale dlouhé chození po městě vydrží. Prakticky ty 2 zimy jiné boty nenosím a hodlám tuto zimu pokračovat.
Letní/podzimní "turistické" mám již 4 roky Quechua z Decathlonu. Letos se trochu prochodila podrážka, ale nosit se pořád dají, nové si koupím až na další léto.
Polobotky mám Rieker, taktéž již asi 5 let, ano, jsou okopané, ale měla jsem troje další, a žádné z nich se těmto nevyrovnaly. Cena 1600,-. Mají je stále, v jiné barvě, přemýšlím o nich a až dostanu první výplatu v nové práci, tak si pro ně asi půjdu.
Je pravda, že ty Legero a Ara stály každé kolem 2500,-, ale vyplatily se dostatečně. Quechuy stály asi 800,-. To, co Vy zmiňujete, žádné značky nejsou. Tedy, značky ano, ale kvalitní ne. (Což nechci tvrdit ani o značce Quechua, ale takové Legero prostě nezklame...)
doplněno 09.09.14 19:54:Ještě, když vidím, co zmiňují předchozí odpovědi. Merrell jsou prý fantastické boty a Salomon taktéž.
Jo, a Legero mám nyní první léto i sandále, nebyly drahé, asi 1250,-. Nikdy se mi v žádných botách nechodilo takto dobře! Prochodila jsem v nich s kočárkem Liberec, po 4 hodinách trajdání po všem možném mě vůbec nebolely nohy.
Do města mám Meindl Lugano. Ale moc mně nevyhovují, příště si zřejmě koupím Hanwag Arrow.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.