Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké kvalitni boty?

Od: ulaaas odpovědí: 15 změna:
Poradte jake kvalitni boty na bezne chozeni do mesta koupit? Aby se nerozpadly hned... Necekam ze dnesni boty vydrzi nekolik let,ale aspon sezonu by mohly. Coz se za posledni dobu nepovedlo u Adidasu, Mustangu, Fily, cygnus, reeboku... Vsechny se proste po par mesicich nekde rozedrou, prasknou,propadne pata... A to byly obvykle v cenach 1000+

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kimbert*
hodnocení

1x

Ze své zkušenosti kupuji zásadně boty Prestige,vždy mi vydržely minimálně dva roky a dobré ceny(do 1000 kč) mají v obchodech s pracovními oděvy.

hodnocení

0x

Bohužel je to tak jak píšete. také oddělám "normální"značkové boty za cca 2-3 měsíce.

Teď jsem pořídil na zkoušku "praconí obuv"od VM a už drží od ledna a prakticky bezezměny.

Konkrétně tento m/...

lidus*
hodnocení

0x

Kanady a polokanady-ty jsou nesmrtelné a kdyby se vám podařilo sehnat pionýrky jo tak to by jste měl vyhráno. Nedělám si legraci, myslím to vážně.

repkin*
hodnocení

0x

já si vždy jednou za rok koupím polobotky ve slevě v obchodech typu sportisimo apod., v podstatě mám takhle dvoje, chodím v nich celoročně vyjma +/- 2-3týdnů největších mrazů a sněhu, boty vydrží průměrně rok (každé)

ulaaas
hodnocení

Naposled jsem koupil takhle ve sleve adidasy za nejakych 700 z cca dvojnasobku a vydrzely asi 3 tydny nez se zacaly trhat. Ale pry to byla vyrobni vada:)
Nebavi me chodit kazdy pulrok do obchodu a nakupovat nebo reklamovat...
pfpetr*
Nevím jak se to přesně pise ale googl vám pomůže. Mohu doporučit boty solomon i po třech letech jsou stále jako nove a ve skriny rozhodne nelezi jen cena je trochu vyssi

martinaa*
hodnocení

0x

Kamarádka je pošťačka, holky prý nosí pracovní kožené boty (v zimě s kožíškem), prý nepromoknou, nekloužou, vydrží. Já mám zimní černé boty pracovní, a vůbec to na nich není poznat.

Případně bych mrkla po botách Merrell.

eulalie*
hodnocení

0x

Boty Salomon. S Goretexem. Asi za 2500 Kč po slevě. Minule synovi vydržely 5 let, a to v nich chodil každý den, po celý rok. I pěší túry po horách. Nyní má nové, tak jsem zvědavá, jak dlouho mu vydrží tyto.

hodnocení

0x

Mám již 6 let zimní boty Legero. Bohatě nošené 4 zimy, pak jen vyjímečně, ale před měsícem jsem v nich vyšlápla Sněžku. Hezké už, pravda, nejsou, do města je tedy moc nenosím, ale drží a nepromoknou ani ťuk.

Pak mám již 2 roky boty Ara. Hezké moc, taktéž nepromoknou, jen nejsou na turistiku, ale dlouhé chození po městě vydrží. Prakticky ty 2 zimy jiné boty nenosím a hodlám tuto zimu pokračovat.

Letní/podzimní "turistické" mám již 4 roky Quechua z Decathlonu. Letos se trochu prochodila podrážka, ale nosit se pořád dají, nové si koupím až na další léto.

Polobotky mám Rieker, taktéž již asi 5 let, ano, jsou okopané, ale měla jsem troje další, a žádné z nich se těmto nevyrovnaly. Cena 1600,-. Mají je stále, v jiné barvě, přemýšlím o nich a až dostanu první výplatu v nové práci, tak si pro ně asi půjdu.

Je pravda, že ty Legero a Ara stály každé kolem 2500,-, ale vyplatily se dostatečně. Quechuy stály asi 800,-. To, co Vy zmiňujete, žádné značky nejsou. Tedy, značky ano, ale kvalitní ne. (Což nechci tvrdit ani o značce Quechua, ale takové Legero prostě nezklame...)

doplněno 09.09.14 19:54:

Ještě, když vidím, co zmiňují předchozí odpovědi. Merrell jsou prý fantastické boty a Salomon taktéž.

Jo, a Legero mám nyní první léto i sandále, nebyly drahé, asi 1250,-. Nikdy se mi v žádných botách nechodilo takto dobře! Prochodila jsem v nich s kočárkem Liberec, po 4 hodinách trajdání po všem možném mě vůbec nebolely nohy.

janplinto*
hodnocení

0x

Do města mám Meindl Lugano. Ale moc mně nevyhovují, příště si zřejmě koupím Hanwag Arrow. *vezen*

hodnocení

0x
Merrell nebo Salomon, ostatní rádci mají pravdu ;) vlastním merrellky a drží i při dost velké zátěži, jaro léto podzim zima;)

hodnocení

0x

Já mám polobotky Salomon asi za 2500Kč, párkrát jsem je měl na sobě a už se objevila na vnitřní straně díra, takže Salomon už radči nikdy. Ale zase s Rebook plná spokojenost!

stirecek*
hodnocení

0x
Ta já nevím, adidasy nebo diesel sedm osm let a pořád jsou celé a jako nové. Jinak treba daichman, se zárukou neni problém. Koupít letní, na podzim vyreklamovat a za vrácené peníze koupit zimní . Na jaře zas naopak a pořád dokola, chodíte zada

poseidon*
hodnocení

0x

Boty prestige vydrží jistě několik let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]