Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím, doporučila by mi nějaká slečna/paní šampón, který je určený na rychle se mastící vlasy? Ideálně s dobrými vlastními zkušenostmi a konkrétní produkt.
Přestože se mi vlasy rychle mastí, konečky se mi naopak rychle vysušují...takže poptám i radu, jaký olej na vlasy koupit?
Kdyžtak odkazy na eshopy nezasílejte, v těch produktech se tam vůbec nevyznám
Děkuji
Cituji moji kadeřnici: vlasy, které se mastí u kořínků a jsou suché u konečků, je třeba ZKRÁTIT na takovou délku, kde nebude problém tak výrazný. Často je česejte, aby se maz posunul směrem dolů k vlasu. Olej ne! Vlas ho do sebe natáhne po celé délce.
Mastné vlasy nemám, ale perfektně mi vlasy vysuší bezsilikonový a bezparabenový "MED" šampón o rossmanské značky ISANA. Běžně mi vydrží dva dny, s tímto šampónem nemyju 4 dny a pořád jsou super. Až na to, že je nerozčešu, no. Za zkoušku to stojí, mají ho za nějakých 40,-.
na mastné Vám neporadím,u hlavy se mi vlasy mastí normálně a na moje suché melírované konečky pomohl Syoss(žlutý olej)
a teď momentálně nadám dopustit na ricínový olej zena-in.cz/...
ale je hodně hustý,chce ho naředit třeba s trochou olivového oleje a opravdu jen trošičku na konečky a nebo větší množství oleje do konečků,nechat působit jako masku třeba i půl dne pokud budete doma a pak důkladně umýt.
jasně zkrácení je řešení,ale já mám takové ty"krepate"vlasy co vypadají jako zničené a bez olejů bych podle kadeřnic chodila asi ostříhaná pořád.Jednou jsem si nechala poradit a uvěřila,ostříhali jsme je a byly pořád krepaté a kratší.-)
Jsou i krémové přípravky na konečky,ale ty mi nějak moc nepomohly,ovšem zkusit můžeš,tenhle byl nejlepší
Hodně lidem se mastí vlasy jen proto,že špatně myjí,balsámy a masky nikdy až k hlavě,spíše jen na konečky a poté důkladně omýt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.