Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest po cvičení, co pomůže?

Od: fiona* odpovědí: 5 změna:
Dobry den. Zacala jsem s 30 day shred a vubec nemuzu chodit ani se zvohnout jak mne vsechno boli. Hlavne strhna a bricho. Nevite co pomuze aspon trochu na bolest? Nechtela byt ten program prerusit kvui bolestem. Zkousela jsem masaz ale nepomohla.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Svaly jsou příliš namožené ! Je nutné,podotýkám nutné,abyste si dala pauzu ! Pokud nechcete přijít k úrazu...

repkin*

Souhlas, může pak přijít i svalová horečka. Tyto typy cvičení jsou pro lidi, kteří už trošku mají kondici na to, aby to zvládli. Svaly potřebují odpočinek, teplo a výživu (sacharidy).

doplněno 06.09.14 17:44:

extrifit.cz/...

tady je to pěkně popsané.

sargo*
hodnocení

0x

Když už by vás to hodně omezovalo, tak pomáhá brufen. Ale spíš prostě přečkat z nejhoršího, zatím jenom jemně protahovat ty části, které namožené nejsou, a nelámat to přes koleno; a pak to cvičení trochu flákat, než se do toho dostanete. Vůbec nevadí, když u prvního levelu skončíte třeba na celý ten první měsíc, nebo i na dýl - nebyla byste jediná. :)

stirecek*
hodnocení

0x

Přečti si něco o superkompenzaci a pak cvič. Častá chyba začátečníků, čím víc, tím líp :)

lmgify
hodnocení

0x

vubec nemuzu chodit ani se zvohnout jak mne vsechno boli.
Za mlada jsme tomu říkali: "mít svalovici jako prase" *smich* Jediný lék a lékař je čas. Konkrétně 3 dny. Čtvrtý den už byste zase mohla začít trošku fungovat :) Když budete cvičit to samé cvičení ten 4.den, tak už svalovici mít nebudete. Jen budete fyzicky unavená jako po jiném namáhavém cvičení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]