Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké gely pro francouzskou manikůru

Od: nehtarka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, můžete mi někdo poradit kdo léta pracujete s Expou jaké2-3 gely jsou nejlepší pro francii, aby celá modeláž vypadala co nejlépe a bílé špičky byli opravdu bílé? Já pracuji s jinou značkou a Expa mě opravdu zaujala. Díky moc za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

0x

bud si kup gel kde je psáno Bílá ten je nejbělejší,ale musíš ho nanášet ve dvou vrstvach-aby se dobře propekl, nebo si kup bílý hustý-ten není tak bílý-vypadá přirozeně a mě se líbí víc a ten naneseš ve větší vrstvě-chvíli si s tím budeš muset pohrat než se rovnoměrně rozteče.

ajuska*
hodnocení

0x

Dobrý den, já sama používám gel označený v katalogu expy jako Bílí je výborný hodí se taky na zdobení rozpíjením do gelu. Dále je možno Bílí Premium. Určitě bych nekupovala bílý Hustý špatně se s ním pracuje. Dělám jen s expou a je super. Hezký den

elena*

tak to že se s bílým hustým se špatně pracuje ti musím vyvrátit...pracuje se sním mnohem líp než s normálním-jde udělat dokonalý krásný "smajlík" a vytvrdne rychle a dobře a ještě se mi nestalo aby se odštípnul nebo odchlípnul narozdíl od klasického bílého. Je sice husčí-tudíš se s ním na nehtu musí trochu dýl pohrat ale výsledek je dokonalý.

andy1*
hodnocení

0x

Ahoj, s expou pracuji, používám normálně "miláčka" to je třífázovka a na špičky mají dobrý bílý gel. Opravdu všechny nehtíky krásné, a taky doporučuji vždycky dávám 2 nebo 3 vrstvy toho bílého gelu aby to bylo dokonalé. Kdyžtak kukněte na www.anpro.cz odtud objednávám a jsem spokojená!

Janča :)

nikoletka*
hodnocení

0x

Já taky používám gely od Expi a jsem maximálně spokojená. Gely krásně drží. Používám podkladový gel, Miláčka a na bílé špičky extra bílý a nemusí se nanášet další vrstva, stačí jen jedna. Tak hodně štěstí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]