Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velmi popraskané a loupající rty

Od: zilien odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Chtěla bych se zeptat mám velmi popraskané rty a loupajíci hrozně mně na dotek pálí začínají se mi k tomu dělat koutky ze rtů tu kůži uplně sloupávam mažu pravidelně každý den jelením lujem jeden den se to zlepší a druhý den naskočí zpátky zkoušela jsem i mastičku nivea v takove te plechovce nepomáha už nevím z čeho to mám jemi 12 nemněla bych mít nějaké problémi nemám ani pokom z rodiny a neřeklabych že to je přes koleno ale potřebovala bych poradit. Za jakékoliv rady děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V prvé řadě běž do lékárny a kup si Vitmaín B Forte,je skvělý na vlasy,nehty i kůži.Měl by pomoci.Nebo také Pangamin,to jsou pivovarské kvasnice a v nich je kvantum vitamínů a minerálů,které tělo dost často postrádá. Pokud toto nepomůže,pak je třeba zjistit hlubší příčinu problému,nechci strašit,ale může to být např.i cukrovka.Tady čti dále : prozeny.blesk.cz/...

zilien
hodnocení

Děkuji moc mi to pomohlo musím vzít mamku at si de koupit ty kapky co potřebuje a taky se poptám děkuji moc ;) ;) ;)

sonyboj*
hodnocení

0x

Jak píše wamp, Béčka na tohle pomáhají a na zklidnění můžu doporučit mazat si hodně často, třeba po hodině, rty medem. Fakt to pomáhá, navíc to i chutná ;)

aaella*
hodnocení

0x

jelení lůj je na to nejhorší, běžte do lékárny a kupte si Linola fett, krém. Za chvíli budete mít pokoj.

zilien
hodnocení

slyším poprvé jak strejda doveze med od pra dědy ze zahrádky mnam :D :) děkuji za radu

martinaa*
hodnocení

0x

Výborný je takový ten malinký růžový kelímek z Oriflame - obsahuje včelí vosk. Můžu doporučit.

zilien
hodnocení

Děkuji skusím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]