Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám otázečku Strašně,ale strašně se mi líbí červené vlasy.Několikrát jsem přemýšlela,že si tedy vlasy nabarvím na červeno.Zatím jen gelovkou,aby to nebyla pro vlasy taková rána,jako kdybych je patlala permanentní barvou :D
No,ale vlastně nevím,jestli by mi na hlavě slušela?
Poradíte?
Děkuji :3
doplněno 03.12.12 12:17:A jen k tomu obrázku- Ano,nejdřív jsem si zkusila 'přebarvit' hlavu v programu na úpravu fotek..:D
Girl,co já bych za to dala,kdybych měla takovou barvu vlasů jako Vy,ty jsou právě krásné.Já si barvím na mahagon,protože mi šediví a svou vlastní se mi nedaří chytit barvením.Mně se tahle přírodní moc líbí a kdyby Vás zklamala ta červená,bude to trvat,než se do své barvy dostanete.Monika
Asi taky bude záležet, jak se k vlasům namaluješ v obličeji. Jinak ta barva je běžná, fůra holek nosí podobně křiklavé, a my chlapi jsme na vaše experimenty zvyklí. Manželka za mlada měla každé 2-3 měsíce jinou barvu. Kdyby ji unesli, ani na policii nedokážu popsat, jakou měla naposledy, jak už jsem to ani nevnímal.
Kristova noho, upřímně - vůbec se mi to nelíbí.
Co kdyby ale byla červená trošku tmavší? Nebylo by to tak šílené a bylo by to kapku elegantnější... na ženách se mi moc líbí burgundská červená
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.