Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabarvit nebo ne?

Od: girl214* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

mám otázečku :) Strašně,ale strašně se mi líbí červené vlasy.Několikrát jsem přemýšlela,že si tedy vlasy nabarvím na červeno.Zatím jen gelovkou,aby to nebyla pro vlasy taková rána,jako kdybych je patlala permanentní barvou :D
No,ale vlastně nevím,jestli by mi na hlavě slušela?

Poradíte?

Děkuji :3

doplněno 03.12.12 12:17:

A jen k tomu obrázku- Ano,nejdřív jsem si zkusila 'přebarvit' hlavu v programu na úpravu fotek..:D

Nabarvit nebo ne?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Mě se líbí Vaše přirozená barva vlasů na první fotce. Ale jinak je to čistě věc Vašeho vkusu.

hodnocení

0x

Jsem vždy pro přirozené barvy vlasů, ovšem s jednou jedinou výjimkou - mám totální úchylku na červené/zrzavé vlasy. Takže tato otázka je skutečně dilema. Já bych do toho asi šla, ale jak říkám - v případě této barvy není můj názor úplně objektivní :D.

girl214*
hodnocení

No právě,ach ta červená..:D

mimami
hodnocení

0x

Girl,co já bych za to dala,kdybych měla takovou barvu vlasů jako Vy,ty jsou právě krásné.Já si barvím na mahagon,protože mi šediví a svou vlastní se mi nedaří chytit barvením.Mně se tahle přírodní moc líbí a kdyby Vás zklamala ta červená,bude to trvat,než se do své barvy dostanete.Monika

girl214*
hodnocení

No právě,že ta 'barva' se vymývá do světlejších odstínů...Už jsem podobnou měla,krásně se vymyla,takže problém s odrosty by odpadl...:)
Takže,snad bych dlouho nečekala :)

ladaadal*
hodnocení

0x

Asi taky bude záležet, jak se k vlasům namaluješ v obličeji. Jinak ta barva je běžná, fůra holek nosí podobně křiklavé, a my chlapi jsme na vaše experimenty zvyklí. Manželka za mlada měla každé 2-3 měsíce jinou barvu. Kdyby ji unesli, ani na policii nedokážu popsat, jakou měla naposledy, jak už jsem to ani nevnímal.*smich*

martinaa*
hodnocení

0x

Kristova noho, upřímně - vůbec se mi to nelíbí.

Co kdyby ale byla červená trošku tmavší? Nebylo by to tak šílené a bylo by to kapku elegantnější... na ženách se mi moc líbí burgundská červená:)

girl214*
hodnocení

Ta červená by byla samozřejmě trošku tmavší,jen se mi teď nechtělo dělat s odstíny :D Prostě jsem tam flákla červenou..

krkovicka*
hodnocení

0x
Tak výrazně červenou bych nechtěla ani já.A to se už deset let barvím na červeno.Používám Višeň,Burgundu.Je to tmavší s výraznými červenými odlesky.Mám výrazné pěkné oči,takže kombinaci k barvě vlasů to sedí.Červená barva na vlasy působí mladistvě.Hlavně nešahněte po černofialový či cernocerveny.Mahagon bych taky nedoporucila(je jak dřevo).Tmavá barva zvlášť teď v zimě bude u světle pleti u Vás působit jako smrtka.To si nechte na léto...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]