Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožešinová vesta a boty

Od: vesticka312 odpovědí: 5 změna:
Dobry den, chtela jsem se zeptat zda nebude hloupe zacit nosit kozesinovou vesticku uz ted.A jake k ni nosit boty? Myslite ze se k ni hodi i platene tenisky? Predem dekuji za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Od zítřka hlásí 26 °C, myslím, že vám v ní bude horko.

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu,že astronomické léto končí až 21.9.,/i když to venku tak moc nevypadá/,tak bych tu kožešinu raději nechala ještě ve skříni.

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s předchozími odpověďmi. A kombinace kožešiny s teniskami se mi nezdá vhodná. (Ale dnes už každý nosí, co chce.)

Mně to trošku připomnělo situaci, kdy jsem jako čerstvá žákyně 7. třídy dostala od tety krásnou a elegantní zimní bundu a prostě jsem nemohla vydržet a vzala si ji hned 1. září do školy. Venku bylo ten den jako na potvoru cca 32°C ve stínu, ale vydržela jsem to statečně. :-D

monika123*
hodnocení

0x

Bude Vám teplo, co budete nosit az bude opravdu chladno :) Ale pokud je Vám 16, noste co chcete. Pokud jste dama ve stredním ci vyssim veku, tak tenisky zahodte. Dnes se dají sehnat pekne botky, a jsou celkem dostupne. Ja sama mam sice problem sehnat boty, protoze mam sirokou nohu a jeste ort. vlozky,ale jinak bych si urcite vybrala boty raz dva. A vesticku unosite koncem rijna, do te doby ma byt + - kolem 20.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]