Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už strašně dlouho čekám až mi dorostou vlasy na takovýto účes.. Z důvodu brzkého odstranění přikládám do pastebinu (kde je odkaz na fotku).. Poté obsah pastebinu smažu kvůli soukromí.
Už je mám tak nějak dlouhé, ale vždy když si učesám ofinu "na stranu"tak mi za chvilku spadne a vlasy se "narovnají"(stačí třeba vítr, nebo ani nevím jak to dělám.. ale když sem si to ráno udělal a přišel sem do školy tak byli prostě normálně rovné..)
Napadl mě lak na vlasy, nebo by stačilo jenom vyfoukat? Dají se foukat i suché vlasy aby "strnuli"? Předem díky za odpovědi
Narovnají se ti,protože je máš jemné.Lak na vlasy pomůže,ovšem ne na celý den.Leda,že by sis ho nosil sebou.Dobrá alternativa je také pěnové tužidlo.
doplněno 01.09.14 20:21:Jj,naneseš tužidlo a učísneš
Učesat nepomůže, tvaru vlasů se musí trochu pomoci teplem. Takže jakoby natočit požadovaný tvar na větší kulatý kartáč a nahřát fénem (= vyfoukat). Nechat vychladnout nebo profouknout na závěr studeným vzduchem (tvar se trochu zafifuje) a vyndat z vlasů kartáč. Kdybyste kartáč odstranil, když budou vlasy ještě teplé (tvárné), mohly by se vlastní vahou zase za chviličku narovnat. Výsledku určitě pomůže přestříknutí lakem. Foukat se dají i suché vlasy, ale nemá to takový výsledek, jako když tvarujete vlhké.
Tužidlo, vosky nebo gely vyzkoušejte třeba o víkendu, když nkam nepůjdete - chce to trochu vědět,kolik čeho kam. Ale zase to do vlasů neplácejte všechno, ztěžkly by, slepily se a účes by stejně nedržel. Jo, tahle ofina se nosila za mých mladých let, a protože mám vlasy jak hřebíky, dost jsem se nadřela, aby to vypadalo, jak chci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.