Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účes helma co s ofinou

Od: kulisek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, už strašně dlouho čekám až mi dorostou vlasy na takovýto účes.. Z důvodu brzkého odstranění přikládám do pastebinu (kde je odkaz na fotku).. Poté obsah pastebinu smažu kvůli soukromí.

pastebin.com/...

Už je mám tak nějak dlouhé, ale vždy když si učesám ofinu "na stranu"tak mi za chvilku spadne a vlasy se "narovnají"(stačí třeba vítr, nebo ani nevím jak to dělám.. ale když sem si to ráno udělal a přišel sem do školy tak byli prostě normálně rovné..)

Napadl mě lak na vlasy, nebo by stačilo jenom vyfoukat? Dají se foukat i suché vlasy aby "strnuli"? Předem díky za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simsalabim*
hodnocení

1x

V drogérii DM prodávají od značky Balea styling wax a Balea styling gel. Určitě si s tím účes vytvarujete podle sebe a vydrží to možná i trochu deště.

Účes helma co s ofinou
Účes helma co s ofinou #2

hodnocení

0x

Narovnají se ti,protože je máš jemné.Lak na vlasy pomůže,ovšem ne na celý den.Leda,že by sis ho nosil sebou.Dobrá alternativa je také pěnové tužidlo.

doplněno 01.09.14 20:21:

Jj,naneseš tužidlo a učísneš ;)

kulisek*
hodnocení

A to vyfoukání nějakej smysl má?

Pěknové tužidlo když koupím dám si trošku na prst vetřu do vlasů a pak učešů že?

hodnocení

0x

Učesat nepomůže, tvaru vlasů se musí trochu pomoci teplem. Takže jakoby natočit požadovaný tvar na větší kulatý kartáč a nahřát fénem (= vyfoukat). Nechat vychladnout nebo profouknout na závěr studeným vzduchem (tvar se trochu zafifuje) a vyndat z vlasů kartáč. Kdybyste kartáč odstranil, když budou vlasy ještě teplé (tvárné), mohly by se vlastní vahou zase za chviličku narovnat. Výsledku určitě pomůže přestříknutí lakem. Foukat se dají i suché vlasy, ale nemá to takový výsledek, jako když tvarujete vlhké.

Tužidlo, vosky nebo gely vyzkoušejte třeba o víkendu, když nkam nepůjdete - chce to trochu vědět,kolik čeho kam. Ale zase to do vlasů neplácejte všechno, ztěžkly by, slepily se a účes by stejně nedržel. Jo, tahle ofina se nosila za mých mladých let, a protože mám vlasy jak hřebíky, dost jsem se nadřela, aby to vypadalo, jak chci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]