Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Děvčata je některá z vás z oboru či alespon ví o vlasech víc než já
Potřebuji poradit, když si chci nechat udělat dvoubarevný melír,ale aby ta hnědá nebyla hnědá ,ale psíše, nevím jak tu barvu nazvat...? Popelavá ..taková do šeda... co mám kadeřnici říct?Nelíbí se mi totiž jsouli tmavě hnědé vlasy promelírované na blond ,je to násilný přechod, nepřirozené,tvrsé. já už mám vlasy hodně prošedlé , doma je fuška s tím cokoli tvořit, proto chci poradit.
V tiskárně nemám barvy,takže vytisknout obrázek mi neraďte, zkusím dát obrázek sem ,aby bylo jasné na co se ptám. Nevím prostě co mám přesně říct ,abych byla správně pochopena.
Pak mám ještě jeden dotaz, co mám používat ,aby mi rychleji rostly vlasy. Téměř mi nerostou..
,
Kdysi jsem brala biosil - docela dlouho ,ale bez znatelného účinku..
Děkuji za každou odpověď. Lenka
Když uvažujete o melíru, tak buďte ráda, že rostou pomalu. Nebudete muset řešit odrosty. Kadeřnice mají popelavou barvu, ale nikdy nikdo neví, co to s vašimi vlasy udělá. A co to udělá po několikanásobném umytí.
Kdyby vám udělala tón v tónu. Jen o několik odstínů světlejší, než jsou vaše? To by úžasně vlasy prosvětlilo a objem by vypadal větší.
Aby vlasy nepůsobily moc tvrdě,tak to pomůže-že praminky jsou jemné,někdo dělá melíry s hrubými prameny a to potom působí nepřirozeně.
Když dělám melír já,pramínky musí být hustě a jemné,zabere to barvení i dvě hodky ale je to přirozené a hezké.Dávám tmavě hnědé(hnědočerné) a blond pramínky,cik,cak na střídačku(dvě vrstvy blond pramínků,pak následuje jedna řada tmavých pramínků...a tak po celé hlavě.)
Výsledek takového melíru je že jsou vlasy zesvětlené,takový ten melír"do šeda"a vypadají luxusně...a nejsou vidět šediny tak rychle
Na růst si dělám masku z ricínového oleje.Jednou za týden vetřu teplý smíchaný s olivovým(jinak je moc hustý)do vlasu a nechám zabalené cca půl hodky,pak důkladně opláchnout.Vlasy po melíru jsou i krásnější,nemám je tak suché...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.