Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udržení postavy?

Od: sappy* odpovědí: 4 změna:

Ahoj.

Předtím než se zeptám...upozorňuju,že to není můj případ.

Zajímalo by mě,jestli když řekněme každý den prolenoším,například sezením nebo ležením a normálně jím (nijak zdravě,občas zelenina,občas tatranka,občas pečivo...) a každý den třeba 45 minut běhám,udrží se tak postava? Jaký to má efekt,když vlastně zbytek dne nic nedělám a zasportuju si 45 minut denně?

Jen pro informaci,3x týdně mám trénink,hraju tenis.Vážně mě akorát zajímá,jak to takhle funguje a jak moc se pálí kalorie.Jsem si jistá,že někteří lidi to takhle mají.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Udržet postavu, neznamená jen zdravě jíst. Jakmile svalstvo přestane pracovat, atrofuje, ztrácí se. Pak takový člověk, ikdyž je štíhlý, vypadá, jakoby mu visela přebytečná kůže. Např. má zadek jako vykradený ruksak. Oblečený vypadá dobře, ale nesmí se vysléci. :-D

doplněno 01.09.14 10:45:

Běhání by mohlo i stačit, když si pohlídáte držení těla, zvedání kolen (pro správné odvíjení chodidel, správné postavení kolen a kýčelních kloubů), spolupráci pokrčených paží, držení hlavy na uvolněném krku. ;)

sappy*
hodnocení

A každodenní běhání by teda pro to svalstvo dá se říct stačilo? :D

Zdravím slečno, každý to má jinak. Já čím jsem starší, tím víc hubnu a ani nevím, jak. Sportuju ale víc. Kolegyně z práce je hubená, jí docela hodně a nesportuje. Cvičím ráda podle Tiffany Rothe 10 minut denně a hubnu.. A před pár dny jsem začala dělat nově Taebo a to je taky super. Dynamické rychlé cvičení je asi nejučinnější. Navíc z toho nebolí záda. Jak se něco dělá dlouho, bolí z toho záda.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ke spalování kalorií při běhu dochází asi až po půl hodině. Takže, vlastně si zaběháte a spalujete jen 15 minut. Ale, pořád je to lepší, než ten gauč (pro udržení postavy - jinak je gauč OK). Zdravím!

P.S. Přesněji řečeno - tělo začne spalovat kalorie zásobní (špeky) až při delším běhu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]