Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Mražení masa

Od: eva900* odpovědí: 3 změna:

Prosím o odpověď, kdo ví, zda mohu uložit do mrazničky hotové, upečené vepřové maso ( krkovice, kolena apod)? Potřebuji je uchovat asi 10 dní, ale nevím, zda po rozmrazení a ohřátí bude maso ve stejné kvalitě, jako čerstvě upečené, Děkuji Za odpověď

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

sebod*
hodnocení

1x

Nic se mu nestane. Také to tak dělám, když toho víc napeču.

 

hahanaj*
hodnocení

0x

ano nechte ho zchladnout uzavřete do dózy a zamražte

 

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Potvrzuji, taky jsme doma zamražovali nadbytky jídel na yindy. Jen syrové maso ze zabíjačky, není vhodné mít zamražené déle jak 8 měsíců. Pak to je na něm už znát. Není to závadné, ale není to ono.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]