Mražení masa

Od: Datum: 31.08.14 16:34 odpovědí: 3 změna: 01.09.14 21:35

Prosím o odpověď, kdo ví, zda mohu uložit do mrazničky hotové, upečené vepřové maso ( krkovice, kolena apod)? Potřebuji je uchovat asi 10 dní, ale nevím, zda po rozmrazení a ohřátí bude maso ve stejné kvalitě, jako čerstvě upečené, Děkuji Za odpověď


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 31.08.14 16:42

Nic se mu nestane. Také to tak dělám, když toho víc napeču.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 31.08.14 16:51

ano nechte ho zchladnout uzavřete do dózy a zamražte

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 01.09.14 21:35

Ahoj. Potvrzuji, taky jsme doma zamražovali nadbytky jídel na yindy. Jen syrové maso ze zabíjačky, není vhodné mít zamražené déle jak 8 měsíců. Pak to je na něm už znát. Není to závadné, ale není to ono.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.