Nejste přihlášen/a.
Má to cenu? Je mi jasné, že naučeně každý řekně, že ne, ale vemte si to z mé pozice, mám ho strašně ráda, ale on mě nechce. Určitě ... protože jsem tlustá, když zhubnu tak mě možnán bude chtít, co myslíte?
Když zhubneš uděláš něco pro sebe a uvidíš ,že nakonec to nezůstane jen u něj Zvedne se ti sebe vědomí
a pak se budou dít věci
Ale pokud ti mám říct pravdu asi bych nestál o někoho kdo dá na první dojem
Ale podlé té maličké fotky bych řekl že jsi nádherná Spočítej si BMI třeba to není tak strašný jak tady většinou píšeš
Cenu to jistě má. Ale ne k vůli tomu chlapci. Nýbrž pro Vás. Pokud Vás nechce tento, bude Vás chtít jiný. Chtějte zhubnout především k vůli sobě. Abyste se Vy cítila lépe a zvýšilo se Vám sebevědomí. Anebo se naučte mít se prostě ráda se vším, co k Vám patří. Ten pravý si Vás najde...I když zhubnete k vůli někomu, kdo se Vám líbí, není to záruka toho, že Vás pak bude chtít a milovat. Možná hledáte problém tam, kde není. Možná to není v tom, že jste tlustá, ale jak se chováte, jak působíte na své okolí. I tlusté dámy mají partnery a umí svoji postavu prostě nosit. Nemají z toho žádný mindrák a dokáží zaujmout opačné pohlaví...
Kucharinko, v řadě otázek tady celkem rozumně radíš jiným, ale u sebe ti to moc nejde, viď? Zamysli se: K čemu by bylo hubnout nebo se měnit kvůli nějakému klukovi? Jak by ti prospěla taková změna životního stylu? Co když to s tím klukem nevyjde? Budeš ve změně pokračovat nebo se na to vykašleš a vrátíš se k původnímu stylu?
Nene, aby změna k něčemu byla, musíš ji chtít ty sama, sama kvůli sobě, kvůli nikomu jinému. Jedině tak bude změna mít smysl a bude trvalá.
Ale žádnou změnou zevnějšku, chování, ... nezískáš zájem toho, kdo se o tebe nezajímá. Zájem ani láska se nedají vynutit.
Ne, když tě nechce, tak tě asi nikdy chtít nebude. A pokud uvidí, že jsi zhubla kvůli němu a třeba s tebou bude, tak to bude vztah stejně o ničem. Tam musí bejt to okouzlení už od začátku. A bavíte se? Nebo je to jen takový o ničem? Nejdřív bych se asi začal s ním bavit a poznal jestli si vůbec sednete. Třeba se ti jenom líbí nebo tak. Nesmí to být takový povrchní. A neměnil bych se bejt tebou kvůli němu, ale kvůli sobě. Sport je úžasnej i na dobrou náladu.
Kluk tě má milovat takovou, jaká jsi. Když ne, pak není tvého srdce (a už vůbec ne tvé změny) hoden. Cožpak by ti nevadilo být s někým, o kom bys věděla, že je s tebou výhradně kvůli vzhledu? A přeci - pravý chlap je rád, když má co chytit!
Záleží jak se cítíte. Pokud to chcete i Vy sama (zhubnout). Proč ne? Ale pokud zhubnete je docela pravděpodobné, že jak Vám to bude moc slušet tak o Vás budou stát daleko lepší než je on a až si to rozmyslí, že Vás chce tak už bude pozdě.
Ale hlavní je, jaká jste...na vzhledu nezáleží.
kluci ale nevidí jaká jste vevnitř a když vidí, že jste tlustá, odvrátí se :/ u mě jde o to, že jsem tho už tak moc zkoušela-hubnutí... nic nezabíralo... :/ .. ted bych prostě začala tak moc, že něco shodit musím...
Každému se líbí něco jineho. Nemůžete hned psát, že se odvrátí každý. Vy ho tedy znáte? Jak se chová? Co když je to namyšlenec, kvůli kterému si děláte jen trápení?
no, je pravda, že je namyšlenější.. ale... láska si nevybírá, co mám dělat, když ho mám ráda
...
Svou váhou se zde zabýváš jíž déle,nicméně je víc než jasné proč tě asi nechce, váhou to není ale připadá mi že je to jediná věc kterou si za to můžeš nebo chceš dosadit...ve výsledku to jeho citové mínění k tobě stejně nezmění.Bude to mít pak dvě verze, buď to vezmeš tak jak to bude, anebo v té horší verzi začneš na sobě hledat další možné chyby...
Kam až pak taková situace může dojít možná ani nechceš vědět...
Pokud jseš si tak moc jistá tak svou váhu změn, jiný jídelníček anebo zvýšený pohyb...
Ale copak až zhubneš a ono nic, nic se nezmění a bude to stále tam kde to bylo...?
Co budeš dělat potom už tušíš..?
"Protože jsem tlustá...!"
Co to znamená "jsem tlustá".?
Má dcera (16) taky tvrdí, že je tlustá a to při 165 Cm váží 50 Kilo. Což mi nepřipadá mnoho.
Asi tak... Pokud toho kluka nepřitahuješ teď (jako "tlustá") pak ho nebudeš přitahovat ani potom (jako "kostra")
Je to o souznění, ne o tělesných proporcích. Časem to pochopíš a jistě najdeš toho SPRÁVNÉHO.!
Otázka je, co znamená "tlustá". Napiš alespoň výšku/váhu a třeba pošli nějakou fotku kde budou vidět proporce. Ono totíž jak jsem už psal, nezáleží ani tak na celkové hmotnosti, ale spíš jejím rozdělení. Pokud vypadáš jako hruška s úzkými rameny, břichem jako v 9. měsící a pneumatikou z traktoru kolem pasu, asi skutečně u normálních kluků nemáš šanci. Jde o to, že velká tloušťka není jen vzhledový problém - s takovou holkou nelze jet třeba na kolo, na koupaliště (stydí se), na motorku (neuveze ji). Taky velká tloušťka je většinou příznakem lenosti, slabé vůle, pasivity. Kdo nedokáže změnit sebe, většinou nedokáže změnit nic. Psychice to taky nepřidá, co znám hodně tlusté holky, všechny jsou na nějakých psychofarmacích. K tomu je zde velká pravděpodobnost poškození srdce, cukrovky, kloubů, atd.
Otázka je, čím se většinou živíš. Asi by stačilo správně upravit stravu a zhubneš v pohodě. To ale předpokládá, že si dokážeš poručit.
Měnit se musíme každý z nás. Každý nový den novými znalostmi a zkušenostmi formuje naše JÁ. Měnit se cenu určitě má, pokud ti ten kluk za to stojí, ovšem záleží na tom v čem měnit, do jaké míry, případně s jakým následkem, třeba dokonce zdravotním. Pokud vážíš sto kilo a současně si budeš chtít najít kluka podle svého gusta, potom se budeš prostě muset změnit ať kvůli tomuhle klukovi nebo jinému. Vyloženě tučné holky jsou většině kluků protivné. A jako tučná musíš počítat s tím, že dostaneš opravdu hodně kopanců. Napiš své míry a bude jasno hned.
Lidi, budte k sobe uprimni a priznejte si, ze pokud jde o partnerstvi, tak na vzhledu zalezi a to DOST. Pokud vas divka fyzicky nepritahuje, protoze se vam tluste holky proste nelibi (a kazdy mame jiny vkus), tak z ni nebude nikdy vic nez kamaradka. To proste nejde. Ty cinty o tom, ze pokud vas miluje, je mu jedno, jak vypadate, muzou fungovat jen na ty, kteri nemaji zadny zajem o sex.
Pokud je k vam mladenec kamaradsky a rad s vami travi cas ackoli dava jasne najevo, ze ho nepritahujete, pak by to mozna stalo za zvazeni. Pokud zhubnete, coz by bylo dobre i pro vas, muze se z kamaradstvi razem stat vztah.
Pokud se k vam chova odmitave, nebavi se s vami, atd., pak opravdu nema smysl se o neco snazit. Pokud "zkrasnite", zajimat se o vas bude, ale jen kvuli vzhledu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.