Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit strií

Od: kajuna* odpovědí: 9 změna:
Ahoj, je mi 17, měřím 163 a vážím 49kg. Můj problém jsou strie, které se mi udělaly nedavno na zadku, protože mi rychle narostl. Vypadá to vážně hrozně, nevím co s tím :( Vím, že nejde aby zmizely uplně, ale chci alespoň aby zesvětlaly nebo šly prostě méně vidět. Máte někdo zkušenosti s nějakou mastí, nebo něco, co Vám pomohlo? děkuji :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

dobré jsou masáže mořskou houbou při koupeli a pak promazávat třeba

lekarna.cz/...

není nutné kupovat hodně drahé krémy které nabízejí ... mají stejný účinek jako tato levnější řada

doplněno 28.08.14 19:50:

mám ho vyzkoušený - vím že píší ,že je to na prevenci,ale známá ho doporučovala a je opravdu vyzkoušený

iv®
Nechci Vam oponovat, ale tento typ kremu je dobry pri prevenci proti striim. Pro nastavajici maminky, pro lidi s rychlym narustem vahy, ale nikoli v případě jiz vzniklych pajizevek.
doplněno 28.08.14 21:43: Schválně tu Bonellu vyzkousim. Protoze mam vyzkousene jine kremy tohoto typu a ucinek žádný. A to mam po dvou dětech strii jen par...

iv®
hodnocení

0x
Zdravím. Strii se nezbavite, me pomaha olej be oil. Za me jediny prostredek, ktery strie alespon trošku potlaci.

hodnocení

0x

Plastická chirurgie : prozeny.cz/...

hodnocení

0x

Nepomůže nic.Jeto popraskaná kúže.Ony zesvětlají,,ale později,ale je to stejně vidět Krémy jsou k ničemu..Bohužel..

aaella*
hodnocení

0x

Netrapte se tím,mně se to v 17ti stalo rovněž, rychle jsem vyrostla a i když jsem sportovala a byla hodně hubená, měla jsem ty strie taky . Časem zesvětlily, v životě jsem z nich neměla žádný mindrák, neřešila jsem to a nikdy mě na to nikdo neupozornil. A hlavně, na mladé holce je všechno hezké, fakt to neřešte :).

borax*
hodnocení

0x

Nelze, jsou to jizvy, jedině plastika, ale tím se netrapte, téměř každý nějaké má...

Ani plastika ,,jak asi? To bny jí sedřeli z kůže a čím nahradili?

mon*
hodnocení

0x

Já je mám taky trochu na bocích zadku a neřešim to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]