Ahoj, je mi 17, měřím 163 a vážím 49kg. Můj problém jsou strie, které se mi udělaly nedavno na zadku, protože mi rychle narostl. Vypadá to vážně hrozně, nevím co s tím Vím, že nejde aby zmizely uplně, ale chci alespoň aby zesvětlaly nebo šly prostě méně vidět. Máte někdo zkušenosti s nějakou mastí, nebo něco, co Vám pomohlo? děkuji
Nechci Vam oponovat, ale tento typ kremu je dobry pri prevenci proti striim. Pro nastavajici maminky, pro lidi s rychlym narustem vahy, ale nikoli v případě jiz vzniklych pajizevek. doplněno 28.08.14 21:43: Schválně tu Bonellu vyzkousim. Protoze mam vyzkousene jine kremy tohoto typu a ucinek žádný. A to mam po dvou dětech strii jen par...
Netrapte se tím,mně se to v 17ti stalo rovněž, rychle jsem vyrostla a i když jsem sportovala a byla hodně hubená, měla jsem ty strie taky . Časem zesvětlily, v životě jsem z nich neměla žádný mindrák, neřešila jsem to a nikdy mě na to nikdo neupozornil. A hlavně, na mladé holce je všechno hezké, fakt to neřešte .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.