Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysněné šaty

Od: kolip odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, existuje nějaký salom, že kdybych jim přinesla fotku mých vysněných šatů, tak by mi přesně ušili a udělali ty šaty, které si tak moc přeji? :) děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kucharinka*
hodnocení

0x

myslím si, že určitě, ale laciné to nebude... :/

ria*
hodnocení

0x

Od toho je profese švadlena :) Otázka je, jak moc jsou šaty náročné - letní, plesové? :) - Je to ruční práce, určitě to bude o dost dražší než v obchodě. Začala bych googlem, nebo seznamem a hledala v místě Vašeho bydliště ;)..

doplněno 27.08.14 17:38:

doplňuji možná spíš hledat pod "krejčovství" :)

kolip

Jde o tyto šaty :) mockrát vám všem děkuji za odpovědi, dala bych vám dobrou odpověd ale píšu z jiného počítače :) děkuji :-* :)

Vysněné šaty

hodnocení

0x

Šikovná švadlena jistě z obrázku pochopí střih šatů a bude je umět ušít. Ale u šatů z obrázků nejčastěji bývá problém sehnat stejnou látku.

sargo*
hodnocení

0x

Ještě jsem na takovou nepadla, ale pověsti o nich jsem slyšela (od lidí, kteří o nich také slyšeli pověsti...). Držím palce :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]