Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne, mám takový malý problém a jím je moje čelo. Je celkem vysoké a takové hranaté. Vypadá to trochu tak, jak kdybych měla kouty, prostě v rozích čela jako by mi chyběla nějaké vlasy - linie, kde mi začínají růct vlasy je rovná. Kdyby mi tyto části zarostly tím pádem by čelo nebylo hranaté a ty kouty by mi zarostly, čelo by vůbec nevypadalo tk vysoké a já bych konečně nemusila nosit ofinu. Celý svůj život díky vysokému čelu musím nosit ofinu, at už rovou, patku, šikmě střiženou...Ale to už mě přestalo bavit, opravdu závidím těm, co nemusí mít ofinu...Proto vás prosím o radu. Neznáte nějaký přípravek nebo jakoukoliv radu, jak by se to čelo více zakulatilo (a nebylo tak hranaté, vlasy by mi narostly v těch hratých místech) nebo aspon jaký jiný účes sluší vysokému čelu kromě ofiny? Raději bych spíš ten přípravek na růst vlasů na místech, kde mi nenarostly (myslíte že by tomu do nějaké části mohl pomoct i RICINOVÝ OLEJ)? Děkuji moc!
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak nechodí po světě tolik plešatých lidí... Nech si vysoké čelo a nezlob se na něho. Je tvojí součástí, bez něho bys to už nebyla ty.
No jo, ale pleš míají většinou už staří lidé...Kde už k opětovnému růstu opravdu nedojde,...A když existují přípravky prti řídnutí vlasů, proč ne na narůst?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.