Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osudová láska - existuje? :)

Od: katerina321 odpovědí: 7 změna:

Ahoj :)
Je mi 16 let. Zanedlouho 17 :) A tak nějak přemýšlím o životě :) Ještě nikdy jsem neměla kluka (ty v e školce nepočítám), ale nepolíbná taky nejsem. Zkrátka a dobře párkrát jsem se líbala s kamarádama. Několik kluků mě už chtělo a já také chtělá, ale znáte to: milujeme ty, které nás odmítají a odmítáme ty, které nás milují. Zkrátka ještě jsem nezažila svou první lásku. Proto se chci zeptat, hlavně vás, co třeba máte už manžela či manželku, nebo dlouholetého partnera, je to ten kluk (dívka), o které(m) jste snili, když jste byli mladí? Něco jako princ, nebo tak. :) Prostě jste neskonale šťastní a říkáte si, že jste se prostě hledali, až jste se našli? :) Já jen, jestli také můžu od svého života očekávat něco takového, nebo jestli si stavím moc vzdušné zámky. Snad mě chápete :) Děkuji za přečtení, jen mám takovou přemýšlecí náladu a chtěla bych si popovídat :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Určitě osudová láska existuje a přeji Ti, abys ji poznala:) Já mám taky osudovou lásku - jen nenaplněnou. Zamilovala jsem se v 16, ale nechal mě, pak jsem se vdala, s manželem jsme 37 roků, ale o té první lásce se mi pořád zdá, i když je to už šedivý dědek:) ale stejně na něj myslím a sním, co by kdyby...:)

Milá Katko,

jestli mohu jako už zchátralý dědek: Ta kolegyně "Kytka25" asi odpověděla za nás všechny, kteří jsme už něco zažili a něco pamatujeme. Lépe to vyjádřit, než to napsala Kytka25,asi ani nelze. Tak už to v životě chodí. Z toho si lze zapamatovat, že žijeme z nadějí, ze vzpomínek a z prožitků a to vše nás činí lidmi a ustavičně nám to dává sílu a obohacuje nás to po všech stránkách.

Tak všechno dobré, klid a nespěchat ...

sonyboj*
hodnocení

1x

Bohužel, existuje, ale většinou je to jen jesnostranná záležitost a ten, kterého to potrefí se tím užírá spoustu let.

hop®
hodnocení

1x

Kačko, jsem o něco starší než Ty, pár lásek jsem v životě už měl, zrovna v jedné nešťastné se zrovna plácám. Nešťastné proto, že jen jednostranné. Vím to, a přesto se nedokážu na to nějak rozumově vykašlat. Snažím se nestavět si vzdušné zámky, ale nějak mi to nejde a pak trpím neopětovanou láskou. A nemůžu s tím nic udělat, je to nějak silnější než já.

Tobě jen radím a přeji - neurčuj si nedostižné cíle, jak to někteří dělají. Nech tomu volný průběh, ta správná láska přijde, sama od sebe. Třeba to nebude princ, možná nebude mít bílého koně, možná nebude mít ani auto nebo kolo. Ale prostě přeskočí jiskra a bude láska. A vovovo tom to je... :)

paw*
hodnocení

0x
Možné to je. Ale někdo najde toho pravého v 18, jiný az v 30 a někdo vůbec.

eulalie*
hodnocení

0x

Každý to má jiné. Někdo potká osudovou lásku, ale stejně s ní nežije a vezme si někoho jiného. Jiný najde a žije se svojí osudovou láskou a jiný o osudovou lásku ani nezavadí. Je ti krásných šestnáct let a věř, že svou osudovou lásku jednou potkáš a prožiješ s ní celý život. O tom sní asi každý člověk, akorát že ty to máš ještě všechno před sebou, o to je to krásnější.

machr*
hodnocení

0x

Nikdo dokonalý neexistuje a mohu ti říct že někdy některé chyby jsou rotomilé a udělají to mnohem větší radost než když je někdo až moc dokonalý. Stejně tak jako někdo má rád když ho ten druhý popichuje a dělá si z něj srandu ale vše s mírou. V životě mně mnohem víc bavít najít někoho kdo mně dokáže překvapit a né se chovat tak jak jsme si ho vysnil. Možná jsme nepochopil otázku ale někdy je zajímavé pozorovat situace které se dějí uplné jinak než jsme plánovali a v tom je to kouzlo. Každý jsme jiný ale nečekané je pro mně okouzlujicí a má mnohem více než něco předvídatelného

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]