Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat.Když si koupím krám Opilca stačí ho jen natřít na chloupky a pak jen smýt nebo si musím koupit k tomu nějaký depilační strojek?
Balení obsahuje stěrku.
Doporučuji vyzkoušet na malém kousíčku kůže, obzvlášť pokud máte v úmyslu depilovat třísla. Občas vzniká velmi nepříjemná reakce kůže, která může pálit i následující dny.
Za sebe doporučuji klasickou žiletku nebo depilační strojek. Domácí vosk a depilační krém se mi neosvědčili. Vosk se mi přilepil na kůži, strhla jsem tak polovinu plochy. Depilační krém mě pálil a chloupky se "upálili" nad kůží, takže bez efektu.
Opilcu používám několik let a nedám na ni dopustit,pokožka je po ní hladká a bez těch šupinek a ťupek,které vznikají po holení žiletkou. Dokonce mi po ní na některých místech již chloupky nerostou. Kupte si takovou tu "kytku" co se používá na mytí a krém si s ní ve sprše setřete.Samozřejmě ji používejte jen k tomuto účelu a před první aplikací si udělejte test snášenlivosti. Nejraději si kupuju tu s meruňkovým olejem asi za stovku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.