Nejste přihlášen/a.
Ahojky, mám od přírody vlnité vlasy, dost krepaté, husté. Vážně si nedovedu představit, že bych šla ven s rozpuštěnými vlasy bez alespoň vyfoukání přes kartáč. :D Zkrátka s žehličkou jsem nejlepší kamarádka, ale poslední dobou mě rovné vlasy nudí. Má je dost holek - a dost z nich i bez práce. A mě mrzí, že trávím cca 10 minut s žehličkou s tím, s čím jiná holka tráví tak dvě minuty s hřebenem. :D Tak když už musím svým vlasům věnovat trochu víc péče, řekla jsem si, že bych je mohla začít kulmuvat - aby to aspoň bylo vidět. :/ Dost se mi líbí lokny, které má tady holčina na fotce - media-cache-ec0.pinimg.co/... . Vlasy bych si trochu natáhla přes fén, aby byly rovnější, přes noc je měla v culíku, který má ještě gumičku vprostřed a na konci (to je taky trochu narovná) a ráno se probudila s docela rovnými vlasy (jako není to, co vytvoří žehlička, to rozhodně ne, ale už to je trochu lépe upravitelné, a kdyby mě někdo viděl, řekne spíš, že mám rovné vlasy, než vlnité... ale i tak je to furt divný & hnusný :D), které bych si natočila kulmou a bylo by.
Vlasy mám teda dlouhé kousek pod ramena a po natočení by vypadaly asi stejně dlouhé (?) jako je má ta slečna.
A chci se zeptat - jakou kulmu? Můžete mi prosím doporučit nějakou, kter by mi udělala podobný vlnky, jako má ona? Budu ráda za nějaký konkrétni model, ale klidně by mi stačil i popis toho, jak by kulma měla být velká. Investovat se mi moc nechce - max 600.
Děkuju všem a přei pěkný den ♥
hm, ty vlasy z odkazu jsou fakt pěkné. Já mám remington kónickou kulmu, ale ta stojí cca 1000,-
S tou gumičkou bych nespala, protože to bude ničit vlasy (lámat). Kulmu bych zvolila tedy tu kónickou, aby měla regulaci teploty a v balení speciální rukavice. Nebo se dají vlny dělat i pomocí žehličky, která má zaoblené boky.
Já mylsím, že zas tak moc strašné to nebude - s gumičkou spím normálně, a nijak moc se mi vlasy neničí. Kónickou kulmu asi ano, ale mě by víc zajímal ten průměr válečku, kolem kterého se vlasy točí.
)
A že se dají dělat is žehličkou vím, ale mně to nějak nejde. :D
No ta kvalita těch vlasů pujdu vidět až za nějakou dobu, nebo můžou časem rovnou upadnout. Tady máte odkaz na kulmu s 38mm alza.cz/...
S tou žehličkou to chce cvik, je jasné, že to nepůjde hned.
Děkuju za typ ) myslíte si, že by ty vlny tedy opravdu vypadaly jako je má ta holka na fotce? nechci koupit zajíce v pytli, jak se říká
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.