Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout nohy a zadek

Od: lenina11* odpovědí: 4 změna:
Ahoj, hrozně jsem za poslední asi 3 měsíce nabrala na zadku a nohách. Dost mě to štve, byla jsem vždycky drobounká, jedla jsem si co jsem chtěla a teď se mi to vymstilo :D Hodně lidí mi řeklo že jsem dost nabrala tak bych to chtěla zas shodit. Znáte někdo nějaké cviky na hubnutí zadku a nohou? :) Přemýšlela jsem, že začnu běhat, ale bojím se, že během nic nezhubnu ale jen zpevním, tak nevím :/ Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?:) Děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Rotoped,kolo,lyže,steper, apod. + výpady (bez čine i s činkami)

doplněno 24.08.14 13:36:

Samozřejmě i běh. Zpevníte, to při jakémkoliv cvičení, ale po čase i zhubnete. Chce to dělat dobře cviky a vytrvat.

hodnocení

0x

Ahoj:) Já sázím na toto : vyzivovi-poradci.cz/...

Tak to je opravdu strašně zmatená sbírka rad. Nevěřím, že takový nesmysl je někomu k užitku.

Pisatelka si předvším musí sama uvědomit, co předcházelo tomu viditelnému ztloustnutí. Musí to být něco, co začala v té době pravidelně konzumovat nebo pít, nebo naopak přestala. Může být na vině i zásadní zvýšení množství nějaké konkrétní potraviny. Prvně se musí odhalit příčina tloustnutí a až potom má cenu začít třeba cvičit. Pokud člověk má nějakou zcela zásadní chybu ve stravě, může cvičit jak chce a stejně mu to většinou moc nepomůže, akorát si poškodí už tak přetížený organizmus.

Ztloustne se třeba když se přestane náhle kouřit, když se začne pít pravidelně kafe, když se skokově sníží hladina železa v organizmu, když jsou ledviny něčím částečně blokovány. Prostě příčin může být mnoho a bez pořádné diagnostiky - všech relevantních informací lze jen hádat.

stirecek*
hodnocení

0x
Během ani cvičením tuk nespalis. To bys musela být neustále pod aerobním prahem a to neni u netrenovaneho možné. Základ je strava, pokud tu nezmenis, nic nezhubnes. Pise se to tady pořád, každý den pětkrát, stačí použít vyhledávání...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]