Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpoutání se

Od: klera* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, potřebovala bych radu nebo jakýkoli komentář k mojí situaci...Už dlouho mě naprosto ubíjí jednostranný vztah ke klukovi. Pár měsíců jsme spolu chodili, ale tušila jsem, že to není ono. Nakonec vztah ukončil on, s tím, že oficiálně jsme spolu chodili dál...ale soukromě z toho zůstalo kamarádství s výhodama. Sice spolu nechodíme, ale já se prostě nedokážu ubránit citům, určitý závislosti na něm...Neventiluju to před ním, ale v soukromí mě to naprosto ubíjí. Žárlím na každýho, kdo ho zná líp než já, na jeho bývalku, kamarády atd. Protože jak pořád líp zjisťuju, my dva toho moc společnýho nemáme. Na jednu stranu ho obdivuju, mám ho hrozně ráda, mám představu, že ho musim "zachránit" před nim samym, na druhou stranu vím, že se k sobě vůbec nehodíme a že by nějaký bližší vztah byl katastrofou. Je to trochu komický, protože já jsem mu celkem volná. Vim, že mě má rád, ale nebere mě ani jako dobrou kamarádku...Vím, jak se to může pokazit, když vycítíte, že ten druhý na vás "visí" mnohem víc, než je vám příjemný. Takže ho chápu.

Je mi jasný, že jediný řešení je se s ním prostě přestat stýkat. Ale já o něj nechci přijít...resp. minimálně přestat se s ním bavit. Mám ho hrozně ráda- čistě jeho osobnost, bez zapojení citů. Navíc zhruba za měsíc ho nejspíš budu potkávat minimálně ob den...A ještě k tomu budu většinu času trávit tam, kde se budu znát jenom s ním a jeho kamarády. No...hlavně mám moc slabou vůli na to s tím skoncovat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj. Vy už předem víte, že nic měnit nechcete. Je to Váš život. Buď budete silná a najdete si vhodnějšího partnera, nebo budete dál viset na něm a budete mu vděčná za každý kousek pozornosti, kterou Vám bude věnovat. Jen Vy víte, co z toho vlastně máte. Měla byste si sama sebe začít víc vážit a neplýtvat city zbytečně tam, kde o ně nikdo nestojí...

hodnocení

2x

Až potkáte toho pravého, zapomenete na toto absurdní divadlo.

A kdo ví, možná že za pár let budete dobrými kamarády a bude vám to oboustraně vyhovovat.

cobrak*
hodnocení

2x

Měl jsem to úplně stejně... Měl jsem dívku, se kterou jsme si úplně netozuměli, ale zas tak mi to nevadilo, protože to nebylo tak hrozné a bylo mi s ní dobře. Ona to pak ukončila a přestala se se mnou stýkat, aby na mě zapomněla. Po půl roce mi napsala, jestli bych s ní nešel na kafe, tak jsem šel a nějakou dobu mi napsala to samé, co píšete Vy. Z toho vyšlo najevo, že mě miluje, ale vadí jí, že si tak úplně nerozumíme a tak se nepokusíme to díky ní opět spojit. Nakonec si našla jako náplast nějakého kluka, kterého upřímně lituju, protože kdyby věděl, co jsme si spolu před nedávnem psali, asi by jí urazil palici! Tak Vás prosím, nebuďte jako tahle holka, která neví, co chce a jděte si za svým cílem a přiznejte si, že když na něj žárlíte, tak ho prostě milujete!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]