Krém na buchtu

Od: Datum: 21.08.14 15:38 odpovědí: 3 změna: 21.08.14 19:41

Dobrý dělam margotkovou buchtu, potřebuji se zeptat, zda nemáte zkušenosti se smícháním tvarohu a čokolády na vaření ... když to vyšlehám, bude to k jídlu? a bude se to hodit na margotkovou buchtu?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 21.08.14 16:24
avatar

K jídlu to bude, když čokoládu necháte povolit v kastrůlku, ale do tvarohu nesmí být teplá. Jen vlažná, tvaroh by se zdrcl a nadělal hrudky. A vanilkový cukr. Bude to dobrota! ;) Takový krém jsem dělala a ještě jsem to sešlehala s našlehanou šlehačkou se ztužovačem.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 21.08.14 16:55
avatar

A co čokoláda se zakysankou? To nechám ve skleněné misce rozpustit čokoládu v mikrovlnce a do toho zamíchám zakysanku. Do 100 g čok. klidně dvě, je to mňamka:)

Ohodnoceno: 0x
 
Od: dako®
Datum: 21.08.14 19:41
avatar

Na margotovou buchtu dávám krém z 20 dkg změklého másla, 1 žloutek , 15 dkg cukru a 2 lžíce rumu. Na vrch postrouhám zbylou margotkou. Tvaroh na tuto buchtu mi nějak nesedí, ale každý máme jiné chutě.

Jinak Tě musím pochválit, jak často pečeš a jak se snažíš. Je vidět, že Tě to baví. Máš můj obdiv.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.