Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krém na buchtu

Od: kucharinka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý dělam margotkovou buchtu, potřebuji se zeptat, zda nemáte zkušenosti se smícháním tvarohu a čokolády na vaření ... když to vyšlehám, bude to k jídlu? a bude se to hodit na margotkovou buchtu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

K jídlu to bude, když čokoládu necháte povolit v kastrůlku, ale do tvarohu nesmí být teplá. Jen vlažná, tvaroh by se zdrcl a nadělal hrudky. A vanilkový cukr. Bude to dobrota! ;) Takový krém jsem dělala a ještě jsem to sešlehala s našlehanou šlehačkou se ztužovačem.

hodnocení

0x

A co čokoláda se zakysankou? To nechám ve skleněné misce rozpustit čokoládu v mikrovlnce a do toho zamíchám zakysanku. Do 100 g čok. klidně dvě, je to mňamka:)

hodnocení

0x

Na margotovou buchtu dávám krém z 20 dkg změklého másla, 1 žloutek , 15 dkg cukru a 2 lžíce rumu. Na vrch postrouhám zbylou margotkou. Tvaroh na tuto buchtu mi nějak nesedí, ale každý máme jiné chutě.

Jinak Tě musím pochválit, jak často pečeš a jak se snažíš. Je vidět, že Tě to baví. Máš můj obdiv. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]