Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povislá kůže na břichu

Od: pejsek* odpovědí: 9 změna:

Ahoj :)

Mám takový problém. Na břiše mně trápí povislá kůže.

Dříve jsem mrtě jedla.Za den jsem snědla cca. 5 rohlíků a večer jsem snědla hovězí polévku s domácími těstovinami klidně i z pěti vajec a za víkend jsem snědla kilo cukru. Teď jsem se rozhodla jíst jinak - omezit sladké a nejíst tolik a trochu pohybu. Dříve jsem cvičila a zhubla jsem cca. 10 kg ale teď necvičím a trochu jím ale nepřibírám, možná trochu ale chtěla bych se zbavit té kůže na břiše. Prosím poraďte mi jak se jí mám zbavit, děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

1x

Ahoj.Od převyslé kůžena na břiše ti pomůže Kosmetický ústav-plastika.

mandarinka*
hodnocení

1x

nestačí jen trochu pohybu nestaci jen trochu zmenit jedalnicek musis uplne a hlavne nepisat o tom ale konat cvicit a cvicit cviky na briško ale najlepsie na vsetky svaly cize beh pri behu s ati upravia vsetky svaly ale aj kondička

hodnocení

1x

To co tu popisujete mi spíš připadá jako pokus o sebevraždu. Výrazných přebytků kůže se asi nelze zbavit jinak než operací. S tou ale rozhodně počkejte. Prvně se musíte zdravotně srovnat. Cukry úplně vypustit stejně jako umělá sladidla, vypustit kořeněné pokrmy a vše s velkým obsahem barviv, konzervantů, dochucovadel. Kvalita kůže je obecně daná hladinou železa v krvi a z toho plynoucí kvality jater. Proto třeba kuřáci mají vždy kůži velmi nekvalitní, nepružnou a lidé kteří to přehání s mlékem a mléčnými výrobky zase trpí ekzémy. S takovým málem informací těžko radit nějak konkrétněji.

kucharinka*
hodnocení

0x

Četla jste o 28-ti osmidenní očistné kůře? ženy tam psaly, že jsou z toho výborné výsledky, jedna zhubla o 4 velikosti a žádnné povislé kusy kůže... je to zřejmě tím, že je v to m jídelníčku zahrnuto vše, ale dá to kuráž vydržet, já sama jsem ji držela a vydržela ale já to dělala kvůli detoxikaci..
Nebo jedině nějaké krémy, olejíčky... obávám se ale že to nepomůže :/ tady je to jak se striemi, jedině leasserová operace ..

repkin*
hodnocení

0x

1) jestli to, co jste jedla je opravdu všechno co jste za ty dny jedla, tak se spíš divým že ještě žijete a nejste podvyživená, těch 5 rohlíků s polívkou bych měl jen k obědu, nedovedu si představit to kilo cukru, jako jste seděla u TV a lžičkou jedla cukr nebo jak?

2) každý kdo jídelníčkům trošku rozumí by Vám za tohle dal pár facek, takže určitě změna jídelníčku je dobrý nápad, určitě to ale s někým konzultujte

3) určitý pohyb je taky dobrá věc, sám se chystám jak na menší změnu jídelníčku, tak hlavně na pravidelný přísun pohybu kolo/plavání/posilovna/event. běh/chůze apod.

simsalabim*
hodnocení

0x

Určitě bych zašla za výživovým poradcem, ten Vám jistě poradí. A tu kůži odstraní pomocí abdominoplastiky. Abdominoplastika je prováděna v celkové anestézii. Celkem trvá operace asi 1–2 hodiny. Nevýhodou tohoto typu operace jsou jizvy vzniklé v podbřišku a kolem pupku, ale odměnou je výrazná estetická změna. Tuto operaci nehradí pojišťovny a cena je cca 22 000 kč.

kucharinka*

22000 a více... moje příbuzná si to nechávala propočítat a i s poradci a vyšetřeními to bylo 50 000

iv®
hodnocení

0x
Zkuste zacit cvičit. Me na povislou kůži na břiše dobře zabírá cvičení s Jill - 30 days. Ale chce to fakt denně. Je to na pul hodky. Ale výsledky uvidite jiz po tydnu. Zpevnite si krasne cele tělo.

afina*
hodnocení

0x

Byla jsem se poradit u estet.chirurga i já a jen operací ...

co se týký detoxikační diety,tak ne každý to vydrží,některým co psaly na fb bylo z toho špatně a vzdaly to ...

cvičením a chůzí se nic nepokazí...a kůže se zmenší a nebude tak povadlá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]