Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám žádná prsa

Od: magicc98 odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

je mi 14 a nemám žádná prsa (Béčka), ale holky ze třídy je mají o dost větší. Babička má prska fakt velký, ale podle fotek je tak měla i když byla mladá a mamka je má naopak celkem malý a já bych se chtěla zeptat, jestli mi ještě můžou narůst. Je to tím, že měsícčky mám asi 3/4 roku nebo prostě nerostou? Díky za SLUŠNÝ odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ahoj, taky mám malý prsa:) když jsem byla mladší, tak mi všichni říkali, jak to doroste, no co ti budu povídat,nedorostlo uz nic :-D ale netrápí mě to, aspoň mě nebolí záda atp. Cvičím od mládí cviky na prsa, takže jsou hezky pevná, a to je podle mě to nejdůležitější, a je to hezčí, než když máš prsa jak "baset uši" :-D když potřebuji náhodou do nějakého oblečení prsa větší, tak mam jednu dost dobrou podprsenku, co dokáže divy;) netrap se tím, třeba ještě dorostou a i kdyby ne, tak přeci "co je malý, to je hezký":-D jo a ještě - žádnýmu mymu chlapovi to nikdy nevadilo ;)
simsalabim*

aspoň mě nebolí záda atp.

Ale záda z velkých prs nebolí. To nevím, kde jste takovou blbost vzala. *zed* Ono je to o správné podprsence a ne jestli máte prsa veliké. Takže jestli někoho bolí prsa a tvrdí, že je to z velikosti, šíleně se plete, protože si koupil špatnou podprsenku a ta celou tu váhu prs nese.

Fajn, omlouvám se. Ale je to to samé, jako kdybych napsala, ze se velká prsa víc potí, resp pod prsy a vy by jste mi to vymlouvala tak že i malá prsa se potí. V každém případě jsem chtěla tazatelce napsat, ať si z malých prsou nic nedělá a ne se tady přít o to, zda opravdu bolí záda nebo ne;)
pb®
Vždyť to je všeobecně známá věc, že hodně velké poprsí může mít za následek problémy s páteří. Jednak se žena může hrbit, aby to trochu zakryla, jednak dochází k přetížení páteře. Ono když žena neustále nosí na hrudníku třeba 10 a víc kg, je to znát. Podprsenka není samospasitelná, pomůže rozložit váhu, ale poprsí levitovat nebude.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, je značný předpoklad, že tělo ještě poroste a na něm i ta očekávaná prsa. Vůbec si nedělejte starosti a nechte se překvapit. Navíc, i kdyby zůstala malá, tak to není tragédie.

Dokonce je to i hezké a hlavně pro ženu příjemnější, než giganty. Takže, netrapte se, učte se, usmívejte se a bude z Vás atraktivní, chytré a veselé děvče (a po tom hoši touží). Zdravím!

doplněno 19.08.14 14:31:

vicky - to myslíte vážně, že se prsa zvětší zázračnou tabletkou nebo řeckým senem? A co černé pivo? Kdyby to bylo takto jednoduché, tak je svět zavalen jednou prsaticí vedle druhé. Až ty tabletky budou zadarmo, tak tomu také uvěřím - zatím ne.

doplněno 19.08.14 14:33:

denny276 - no, jistě (jak by řekl pan Donutil).

simsalabim*
hodnocení

0x

Myslím, že už moc nenarostou. Možná po braní HA o jedno až dvě čísla, ale tím určitě nechci dávat návod na braní HA. Ještě vydrž, ve 14 je ještě trochu čas.

kutululu
hodnocení

0x

Já si také myslím, že už moc nevyrostou a mimochodem příspěvky některých lidí tady se opravdu bavím *haha* Já například měla "velká" prsa už ve 13-ti letech (taky béčka), jenže bohužel mi zůstala tak velká až do teď a na můj věk jsou zase "malá" *smich* Béčka si myslím, že jsou tak akorát, a pokud je budeš zpevňovat a budou mít hezký tvar, tak je to hežčí než nějaké "psí uši" ;) a nevím jak je to u ostatních, ale mě se tedy s braním HA nezvětšila ani o milimetr natož o jedno nebo dvě čísla *haha*

pb®
hodnocení

0x

S číslováním poprsí je dost problém. Béčka, to je nic nevypovídající velikost. Jinak velká budou 65B a jinak 85B. Jestli tě to potěší, ve 14ti jsem neměla žádná prsa, dokonce ani ve 20ti ani v 25ti. Po dítěti a kojení mám velikost 75D, tedy už je trochu něco vidět. Chce to správnou velikost a střih podprsenky i vrchního oblečení. Některé oblečení prsa zakryje a jiné zdůrazní. Se stejnou podprsenkou mám v jednom tričku prsa akorát a v jiném žádná. A hlavně se nehrbit a smířit se s tím, co nám příroda nadělila a mít ráda své tělo. Lepší malá a pevná, než věšáky u pupku, lepší jakékoliv zdravé, než žádné po ablaci prsu... Ale na to člověk přijde až s věkem.

lotus*
hodnocení

0x

Určitě bych se nesrovnávala s holkama ze třídy (ač je to těžké). Každé tělo se vyvíjí jinak a to tvé se určitě ještě bude vyvíjet, je možné, že prsa vyrostou. Kdyby ne, béčka určitě nejsou "žádná prsa", jsou na tom ženy i "hůř" a nelámou si s tím hlavu. Velká prsa nejsou všechno a mají dle mého názoru víc nevýhod než ta menší (třeba při sportu, výběru oblečení...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]