Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křivé nohy , do x

Od: vicki odpovědí: 2 změna:

Ahoj jsem Viki a je mi 13 let mám nohy do x což by mi ani tak nevadilo kvuli tomu že to špatně vypadá , ale vadí mi to kvůli tomu , že dělám atletiku a trenéři mi to hodně vyčítají nevíte někdo jak by se to dalo zpravit nebo alespon zlepšit? Eště se chci zeptat na tkzv. rovnátka na nohy jestli mi to může pomoct a jestli jo kde se to dá sehnat a jestli mi třeba byt minimálně můžou pomoct vložky do bot nebo nějaké cviky , protože na operaci opravdu jít nechci . Předem děkuji za odpovědi :)) .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj :) Trenéři ti vyčítají,že máš nohy do X?To jsem ještě nikdy neslyšela,a ve sportu se pohybuji prakticky celý život ! Je to demagogie.Pověz pánům trenérům jak přišli na takovou blbinu...V ničem ti nemohou vadit,to opravdu ne !

iz*
hodnocení

1x

Souhlasím s Wamp, nohy do X při sportu nevadí. Co je to za "trenéry"? Jejich výčitky jsou stejně "odborné" jako tvá rada čtrnáctileté dívce ve vedlejším vlákně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]