Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám nohy na legíny?

Od: andyy24680 odpovědí: 12 změna:
Ahoj :) chtěla jsem se zeptat jestli mám nohy na legíny :( mě totiž přijde že mám strašně tlustá stehna a široké boky :( Prosím poraďte a kdyžtak napište jestli by jste je nosili s takovýma nohama :(:) Děkuji :)
doplněno 19.08.14 08:14: Ještě jedna fotka :)

Mám nohy na legíny?
Mám nohy na legíny? #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

to by chtělo foto komplet :), takhle těžko posoudit :), ale tlustá stehna nemáte, ty vypadají jinak

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jako muž nemám výhrad - stehna jsou v pohodě a s X nic neuděláte (ale, je to roztomilé). A když si udržíte postavu, tak je můžete nosit i v 50ti letech. Zdravím!

doplněno 19.08.14 08:17:

Myslím, že je to stále dobré, ale jestli jste v nejistotě, tak noste "něco" delšího až pod prdýlku.

doplněno 19.08.14 08:54:

Možná na té ulici zaujmete tím vzorem na legínách. Ale, zřejmě jste mladé děvče, tak si to můžete dovolit - ke stáru uberte na vzorku a dejte se jen na jednobarevné a decentní (a zas skrýt předek i zadek něčím delším).

doplněno 19.08.14 08:56:

To, že lidi divně koukají může být i obdiv (u mužů) a závist (u žen).

andyy24680
hodnocení

Ale co ty boky? Ta 2 fotka? :((
lmgify

Co se ti na nich nelibi? *ee* Velice krasne zenske boky!

Jeste by to chtelo fotku ktera by zacinala trosku nad pasem az ke kotnikum, aby byl videt ten pomer pasu k bokum, ale jinak mas velice pekne stihle nohy. Nevim, kde jsi prisla na to, ze mas tlusta stehna nebo siroke boky? *sok*

Naopak, mas stihla stehna.

Mám nohy na legíny? #3

hodnocení

1x
Ahoj-)Pokud se divam dobre /z mobilu/,tak vidim opravdu hezke nohy.Ani hubene,ani tluste.Kdybys mela tlusta stehna,jak rikas,tak bys mezi nimi nemela ani skvirku,a ty ji mas...Za me dobry *palec*

simsalabim*
hodnocení

1x

Viděla jsem i mnohem horší nohy a tlustější v legínách. Takže já bych je být tebou nosila. :)

2kedar*
hodnocení

0x

Otočit o 90° vlevo a ukázat pas. Ale jinak dobrý.! *palec*

andyy24680
hodnocení

Děkuji že jste mi poradili ;) Většinou mi říkají že mam dobré nohy ale když si je vezmu tak mi prijde ze venku na mě divně lidi koukají :(
Alejinak vám děkuji :)
keporkak*

to asi nekoukaj divne,ale jako ja mlsne!slusi!ale jinak chodi po ulici hodne nesoudnych,vsude jim to pretyka a pro ty nejsou leginy to prave!

lk
hodnocení

0x

přečtětě si pár článků na webu Módní peklo , jistě tam bude i o nošení legín - kdy je ještě únosné a kdy už trochu " přes čáru". člověk se tam vůbec poučí o vkusu v oblékání.

někdy nohy do x dělá i naučený špatný postoj špičkami dovniř. doporučuje se právě proto, aby byla mezera mezi stehny...

medvidekjojo
hodnocení

0x
Libovy stehynka ummm ;)

lotus*
hodnocení

0x

Ano. Nohy i legíny vypadají dobře.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]