Nejste přihlášen/a.
pritel me kamaradky se chova dost zvlastne a ona sama v nej nema duveru.nebot ji uz kdysi podvadel s jeji kamaradkou.
nevim.jak se mam zachovat.zda o tom kamaradce rict.ci nikoli.
prosim ppradte.mam duvodny podezreni.ze ji podvadi...
6x
Šetrně, ale upřímně bych to kamarádce řekla. Z vlastní zkušenosti vím, jaké je být podváděná a dozvědět se to samozřejmě úplně poslední. Děkuji za "dobré" kamarády, kteří se do toho "nechtěli plést".
No vidíš Martino a já zas děkuji za "dobré" kamarády co se do toho pletli. Každý ať si zamete před svým prahem, co se děje u sousedů je jejich věc.
doplněno 27.08.14 10:43:Nechápu proč taky hned myslet na nevěru. Copak muž nebo žena nesmí jít s přítelem-přítelkyní na večeři? Ono to funguje tak, že já nejedu na kole do Alp a ty nepojedeš taky protože tam jedou ženské?
2x
Tohle je velký problém. Když jí to řeknete, můžete být ta špatná co nosí špatné zprávy a závidí jí, když budete mlčet, můžete ztratit kamarádku. Já bych asi nic neviděl...
1x
Já si myslím, že by – kdyby podváděl – nešel na večeři někam, kde ho může každý vidět. Radila bych spíše opatrnost. Mohla byste ublížit všem třem.
pred tydnem byl ..pracovne..na tyden pryc. bylo ji to divne.protoze kdysi odjel takhle pracovne pryc s jeji kamaradlou...pak ji dovezl nausnice atd.proste se fakt chova divne...
I když tam nemohli čekat Vás, mohl je tam přece vidět kdokoliv jiný, kdo zná Vaši kamarádku i jejího přítele. Mně se to nezdá ...
0x
Na vojně nám soudruzi při PŠM-politickém školení mužstva tloukli do hlavy,že falešné kamarádství se tu trpět nebude,takže ty ji to samozřejmě řekni,protože je to tvoje kamarádka a hlavně vůči sobě budeš mít-čisté svědomí-a ničeho se neboj,ona by ti to taky řekla,pak se paroháči divěj,že -to-všichni okolo věděli a on se doví až poslední a samozřejmě,že ji podvádí,kor když už to udělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.