kamaradka 23 ma pritele 42. odjela s nim na tabor-ona jako vedouci.on musel odjet.kvuli povinnostem a nechal ji na krku spousty deti.ze se vrati jeste dnes vecer.ja jsem ho ale videla na veceri s jeji kolegyni z prace.kamaradce zavolal.ze ma porouchany auto a prijede az zitra. pritel me kamaradky se chova dost zvlastne a ona sama v nej nema duveru.nebot ji uz kdysi podvadel s jeji kamaradkou. nevim.jak se mam zachovat.zda o tom kamaradce rict.ci nikoli. prosim ppradte.mam duvodny podezreni.ze ji podvadi...
Šetrně, ale upřímně bych to kamarádce řekla. Z vlastní zkušenosti vím, jaké je být podváděná a dozvědět se to samozřejmě úplně poslední. Děkuji za "dobré" kamarády, kteří se do toho "nechtěli plést".
lidus*
No vidíš Martino a já zas děkuji za "dobré" kamarády co se do toho pletli. Každý ať si zamete před svým prahem, co se děje u sousedů je jejich věc.
doplněno 27.08.14 10:43:
Nechápu proč taky hned myslet na nevěru. Copak muž nebo žena nesmí jít s přítelem-přítelkyní na večeři? Ono to funguje tak, že já nejedu na kole do Alp a ty nepojedeš taky protože tam jedou ženské?
Tohle je velký problém. Když jí to řeknete, můžete být ta špatná co nosí špatné zprávy a závidí jí, když budete mlčet, můžete ztratit kamarádku. Já bych asi nic neviděl...
vecernicek*
nemam pocit.ze bych ji mela ztratit.ja prece nemuzu za jeho chovani.spis se bojim.ze ji ublizim.na druhou stranu.zas takhle ji stejne ublizuje on.a zvlast.kdyz ji necha spousty deti na starost a odjede si...takhle ta holka stejne nema klid
majsterjoe*
Ty za to sice nemuzes, ale oni jsou lehce zaslepeni a vina jejich krize prijde na tebe.
Já si myslím, že by – kdyby podváděl – nešel na večeři někam, kde ho může každý vidět. Radila bych spíše opatrnost. Mohla byste ublížit všem třem.
vecernicek*
no.nevim.myslim.ze by na veceri tam kde byli me necekal.totiz normalne nikam nechodim.prave jsem si rikala.ze tam jsou jen tak.a tak jsem zavolala te kamaradce.ptala jsem se na dceru-jak zvlada tabor.a taky jak ji pomaha pritel.rikala.ze rano odjel a ze dnes uz neprijede.ze ma neco s autem.ze prijede zitra rano.byla z toho dost nestastna.. pred tydnem byl ..pracovne..na tyden pryc. bylo ji to divne.protoze kdysi odjel takhle pracovne pryc s jeji kamaradlou...pak ji dovezl nausnice atd.proste se fakt chova divne...
iz*
I když tam nemohli čekat Vás, mohl je tam přece vidět kdokoliv jiný, kdo zná Vaši kamarádku i jejího přítele. Mně se to nezdá ...
hujer123*
Měla ses k jejímu příteli přihlásit v té restauraci, pozdravit se s ním. Pak by bylo na něm, aby situaci přítelkyní nějak vysvětlil. Teď už to neřeš.
Já bych to nechala tak. On se "odmiluje ",,pokud má milenku a už nebude pak cesta zpět. Mají děti ,,je to patrně ulet,a takových je moc.. Nerýpat do toho,je to jejich věc.Ne že bych s tím souhasila,ale může se to stát každému,,
Přestože souhlasím s ostatními, že se to nakonec obrátí asi proti vám, stejně bych to kamarádce řekla. Ne tak, že ji přítel podvádí, ale tak, že jste ho potkala v restauraci s někým, ať si ona sama srovná, co tam dělal a vysvětlí s ním, s kým a proč...
Ať už je to jakkoliv, nechte to být. Pokud by to náhodou nedopadlo dobře a někdy později na to přišla řeč, nepřiznávejte ani, že jste něco tušila. Buďte naprosto neutrální. Víte, co se říká - pro dobrotu na žebrotu.
Na vojně nám soudruzi při PŠM-politickém školení mužstva tloukli do hlavy,že falešné kamarádství se tu trpět nebude,takže ty ji to samozřejmě řekni,protože je to tvoje kamarádka a hlavně vůči sobě budeš mít-čisté svědomí-a ničeho se neboj,ona by ti to taky řekla,pak se paroháči divěj,že -to-všichni okolo věděli a on se doví až poslední a samozřejmě,že ji podvádí,kor když už to udělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.