Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podprsenka pod šaty

Od: sigrun* odpovědí: 27 změna:

Zdravím,

v lednu budu mít maturitní ples a mám už vybrané šaty, ale nejsem si jistá, jestli mi udrží dekolt. Mám velikost 90D a chci se zeptat, zda máte někdo zkušet se silkonovou nebo balkonovou podprsenku této velikosti. Přijde mi, že to drží jen malá prsa.

V příloze posílám detail šatů.

Podprsenka pod šaty
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

annaliesek*
hodnocení

5x

Není vám trapné tu shazovat slečnu v šatech, kter se jí líbí a kazit jí zbytečně pocit z jejího životní dne, tedy maturitního plesu?

Šaty jsou možná výrazné, ale originální a pokud se slečně líbí, tak nevidím žádný problém, proč by si je nemohla vzít na maturák. Znám mnoho ošklivých šatů z maturáku a tyhle mezi ně rozhodně nepatří, takže se zklidněte.

Pokud tu chcete dělat chytré, tak odpovídejte slečně na dotaz, jak již bylo psáno, neptala se vás na názor na šaty, takže buď si ho nehcte pro sebe a pište odpověd na její otázku nebo raději nepište vůbec.

A řekla bych, že ti, co tu psali je banda typických chytrolínů, co mají plno keců a přitom sami nosí nevkusnosti jako ponožky v sandálích až ke kolenům, případně slipové plavky k moři nebo legíny, ze kterých vám čouhají špeky na všechny strany či rovnou pr*el z kalhot, dkyž sedíte.. Tohle, co jsem napsala, jsou nevkusnosti, rozhodně ne ty šaty!

A nechápu, proč sem vůbec píšou chlapi -> copak vy nosíte podprsenky, že se v tom tak vyznáte? Ne? Tak proč vůbec odpovídáte?!

Přečtěte si znovu dotaz, a pak teprve pište...

doktpr365*

annaliesek dobrá odpověď a to jsem chlap.

18.08.14 00:20

+1 :)

majsterjoe*
hodnocení

4x

Nebutte k smichu, pratele radci. Na saty se slecna neptala. A ja osobne si myslim, ze by mela jit v tom, vcem se citi dobre a co se ji libi.

doplněno 17.08.14 21:17:

Tak osobne jsem taky pro jiny typ satu, ale urcite bych nikym s takovym vkusem nepohrdaval a neotacel se. Kor v dnesni dobe, kdy extravagance utoci ze vsech smeru. A uprimne je to lepsi nez kapsace a mikina s kapuci.

No tak v tom případě je jedno, co za podprsenku si pod ty šaty vezme. Úplně jedno.

A to, co se někomu líbí, vyjadřuje jeho vkus. Ale proti gustu...

doktpr365*
hodnocení

2x

Tak koukám,že slečna je z odpovědí vedle ani se nedivím,ptala se na něco na co ji nikdo neodpověděl akorát ji to každý pohanil.Jedinný kdo se ji zastal byl majsterjoe. Myslím,že to byla otázka do diskuze.Vezměte si to co se Vám líbí a v čem se cítíte dobře i když malá rada od kamaráda není k zahození.

doplněno 17.08.14 22:31:

Další zastánce annaliesek,nakonec slečno to dobře dopadne.

sigrun*
hodnocení

No to jsem teda vedle jak ta jedle. Jsem docela výbušný člověk, takže díky tady všem velmi milým lidem jsem se akorát rozčílila. A díky.

hodnocení

1x

Copak o to, rostlá jste pěkně, ale ty šaty jsou fakt hrozné ! Barevně přeplácané, cingrlátka jak od kolotočů, bez ramínek. No potěš koště !

hodnocení

1x

Všichni již řekli vše...Já jen dodám,ke komediantům super *palec*

sigrun*
hodnocení

Sama běžte ke komediantům když neumíte kváknout nic chytrého

hodnocení

1x

Taky se omlouvám, ale v těchto šatech vypadáte jako cikánka od kolotočů. Méně je více, vemte si jednoduché jednobarevné šaty...

sebod*

Nezapomeň na to, že v těch šatech budeš celý večer. A asi v nich nebudeš sedět, ale budeš se v nich pohybovat, tancovat. Tady v těch, Tebou vybraných, budeš za chvilku *zed*. Stále si budeš popotahovat vršek šatů, aby Ti z nich "něco" nevyklouzlo. Budeš z toho jen otrávená. Takže až si budeš zkoušet další šaty, tak v nich párkrát zvedni ruce nad hlavu (ne nijak opatrně, ale tak jako při tancování), zkus se v nich předklonit, prostě se pohybuj. A až uvidíš, že Ti šaty opravdu sedí, že se nemusíš obávat nějakého "maléru", tak teprve pak o nich začni uvažovat.

Ty šaty jsou hnusné, to říkám jako chlap a podle mě by byla slečna přitažlivější v tunice z obyčejného prostěradla.

sigrun*
hodnocení

Už předtím jsem zkoušela hopsat, zvedat ruce i se překlánět a nic se nestalo. Všechny ženský z naší rodiny mají velká prsa, takže tomuhle narozdíl od většiny ostatních tady, rozumíme.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, omlouvám se, že neodpovím přímo na dotaz, ale souhlasím, že ty šaty jsou dost kýčovité. Zkuste si to ještě rozmyslet a pořídit si něco jiného a méně nápadného.

A vnady zafixovat standardním způsobem - nebudete řešit ani opálení, resp. bílá místa.

Zdravím!

doplněno 17.08.14 21:10:

No, ale na maturitní ples v Rio de Janeiro by to bylo zase málo, ne?

doplněno 17.08.14 22:01:

sigrun - máte pravdu, že jsem s tou fixací moc neporadil. Ale, zatím ty šaty moc obdivu nepobraly, tak by to mohlo být pro Vás varování a náznak Vašeho plesového úspěchu. Je to Vaše věc - možná na to přijdete později (nebo až pozdě).

doplněno 17.08.14 22:07:

sigrun - a co radí za fixaci ta Vaše okouzlená rodina? Nejste tak trochu drzej fracek?

sigrun*
hodnocení

Nebudu si brát nic jiného! Nezajímá mě váš názor na šaty ale na podprsenku takže pokud mi na toto nechcete odpovědět laskavě se nevyjadřujte vůbec!

doplněno 17.08.14 22:03:

Opravdu mě nezajímá názor nikoho z vás. Celé rodině se líbí a líbí se i všem ostatním, co jsem jim je ukazovala. Třeba máte špatný vkus vy a ne já.

doplněno 17.08.14 22:12:

aha já že jsem drzej fracek? Nevím kdo se prosil o názor na šaty. Chtěla jsem pomoct ohledně podprsenky a vy všichni do mě začnete rýpat? To je vážně galantní poklepejte se po rameně. A pardon ale jen kvůli tomu že ty šaty nejsou hnusně růžové nebo modré mě tu budou přirovnávat k cikánce a maškárnímu? Trochu ubohé. A laskavě si nedovolujte psát něco o mé rodině.

Slečno, Vy než byste přijala v tomto případě zcela objektivní kritiku, tak se urazíte. Vám a Vaší rodině se tyto šaty líbí. Ale já Vám mohu říci, že přesto budete na maturitním plese za kašpara. My Vám chtěli pomoct.

sigrun*
hodnocení

kdybyste mi chtěli pomoct tak mi napíšete jak sedí podprsenky! ty šaty jsou z kvalitního svatebního salonu. Jsou extravagantní ale ne hnusné. A neurážím se. Jen jsem vytočená z toho, že všichni kvákají o něčem na co jsem se neptala.

Slečno, kdyby ty šaty byly tak kvalitní, tak tento typ by se měl nosit bez podprsenky. Já nejsem žádný módní expert, ale copak nevidíte, že vrchní okraj toho korzetu nedrží tvar?

sigrun*
hodnocení

Taky se bez podprsenky nosit dají. Ale pokud nejste úplně slepý, tak si můžete všimnou, že mám dost velká a těžká prsa. Tu podprsenku jsem chtěla jako jistotu pro sebe. A pokud chcete šaty dál urážet, tak si to běžte vyřídit s majitelkou salonu. Určitě ráda uslyší, jak jsou šaty z její kolekce hnusné a nekvalitní. A už se laskavě nevyjadřujte (nikdo). Čekám až tenhle příspěvek admin laskavě smaže.

iz*
hodnocení

0x

Tohle jsou šaty snad tak na maškarní ples. Ale pokud jste rozhodnuta, vezměte si je klidně bez podprsenky. Vyklouzne-li někde něco, bude to odpovídat zvolenému modelu.

sigrun*
hodnocení

Díky vám všem za názor, který mě NAPROSTO nezajímal. Umíte vůbec číst? Ptala jsem se na zkušenosti s podprsenkami ne na váš názor ohledně šatů. Mám je zaplacené a je to originální kolekce z Itálie a pro vaší informaci jsou nádherné. Nebudu chodit v nějakém obyčejném pytli. Nikdo z vás mě v nich pořádně neviděl, takže nemáte co soudit.

Jinak děkuju že jste mi potvrdili, že se tu vyskytuje pouze banda igonrantů, kteří nemají na práci nic jiného, než urážet lidi narozdíl od toho, aby pomohli. A ne nechci nikde předvádět svoje prsa. Zkuste si sami najít šaty na mojí postavu.

Napsala bych tu nejradši něco sprostého, ale nemám zájem o ban nebo něco. Styďte se, všichni!

sigrun, všichni se Vám snažili poradit jak nejlépe uměli. Jasně, o šatech jste nechtěla nic slyšet. Tak dobře, nebudu o nich mluvit. Podprsenka bez ramínek Vaše ňadra neudrží, takže je jedno, jestli budete mít jakoukoli nebo žádnou. Přeji Vám, aby se ples vydařil bez nechtěných trapasů a nepříjemností.

Zvažte, jestli by nebylo dobré vzít si dobře padnoucí podprsenku s ramínky a na šaty nechat našít saténová ramínka v odpovídající barvě.

doplněno 17.08.14 22:12:

Před dvěma měsíci se můj syn ženil a moje snacha je obdařená podobně jako Vy. Líbily se jí korzetové šaty bez ramínek. Po dlouhých diskuzích se švadlenou nakonec nechala na šatech našít tylový "vršek", protože nebylo možné do vybraného modelu rozumně umístit ňadra v podprsence bez ramínek.

sigrun*
hodnocení

Poradit neznamená, že s emi budou vysmívat, že vypadám jak komedinat a psát že ty šaty jsou hnusné. Promiňte, ale tohle pro mě rada opravdu není.

Na šaty nic našívat nemůžu, protože jsou jen půjčené.

Ale díky za jedinou normální odpověď.

hodnocení

0x

Gelové podprsenky jsem nezkoušela; už vícekrát jsem ale vyslechla zkušenosti žen, které se je pokoušely nosit - jakmile se trochu zapotily, což je na plese běžné, podprsenka začala padat.

Mimochodem, nepřepsala jste se? Při obvodu 90 cm, byste musela mít velmi mohutný hrudní koš - podle fotky takový určitě nemáte. :)

sigrun*
hodnocení

Stejný názor jsem našla i na jiných diskuzích, takže silikonové asi nic.

Nemohla jsem právě najít na žádné podprsence číslo (nepamatuju si ho). Akorát na jedné nové bylo pro eu 90. Ale taky si myslím, že mám míň.

Děkuju za opravdu jedinou odpověď, která se týkala tématu :)

Podle mě máte tak 70 (odhadem); to je mimochodem velmi častá míra. Ale záleží, jak jste vysoká a na celkové tělesné konstituci - fotka může samozřejmě trochu "klamat". Na podprsenkách ty obvody bývají napsané na takovém papírovém štítku, který se potom odtrhává (ale možná to má některá značka jinak).

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]