Ahoj, minulou sobotu jsem si zapomněla vzít antikoncepci a vzala jsem si jí až druhý den po 12ti hodinách, normálně jsem brala dál a za dva dny jsem to dostala. Tohle se mi už jednou stalo, ale rozdíl byl, že když se mi to stalo poprvé menstruace byla slabá a trvala 3 dny. Dneska už to mám osmý den a dost mi to vadí. Antikoncepci beru normálně dál. Stává se to normálně? Díky
Těžko rici, nevime jaky druh mate, jak dlouho ji berete, ale neni bezne, abyste vynechala a pak to za 2 dny dostala . nejspíš je
nekde chyba. Mate dobrat plato, dostavi se v pauze krvácení a pak začít brát dalsi.Pokud nemate nejakou nizkohormonalni, nebo ja nevim jakou.Asi bych rozhodne zasla ke gynekologovi, ten poradí.
A vy nyní tedy máte menstruaci, i když berete prášky? Pochopila jsem to správně? Nebo kdy jste si zapomněla vzít prášek? Na konci platíčka? Určitě také záleží na tom jakou antikoncepci máte, u každé je to jiné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.