Používáte při vaření houbu shiitake?

Od: Datum: 16.08.14 13:58 odpovědí: 5 změna: 19.08.14 09:57

Houba shiitake je zajímavá do čínských pokrmů, ale nevím přesně jak s ní zacházet.Jak dlouho před přípravou namočit, zda povařit a tak, máte někdo zkušenosti.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 16.08.14 14:21
avatar

Nevařit pak nemá správnou konzistenci, stačí cca na půl hodiny namočit , pak osušit jinak dělá na pánvi problém. Jinak čínská a vůbec asijská kuchyně se bez ní skoro dělat nedá.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 16.08.14 15:36
avatar
Používám ráda, také jen namocim do vody a poté upravuji.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 18.08.14 17:44
avatar

Úplně přesně vám poví Asiatka v potravinách nebo v průmyslovém zboží.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 19.08.14 09:17

Asiatky jsem se ptala již několikrát, ale mlží, nechtějí nic říci,zatím mě nikdo tak dobře neporadil jako zde, moc vám všem děkuji

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.