Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuju poradit ![]()
Je mi patnáct měřím 165 a oba moji rodiče jsou vysocí.. VYrostu ještě za poslední dva roky jsem vytáhla už jen 3,5cm což je na můj věk málo :/ Menses mám už pravidelný a tak někdo říká, že už nevyrostu, ale podle veškerých výpočtů mám mít tak 173... Mamka má 175 a tatí 183-... ![]()
POradíte mi něco abych vyrostla.. Jestli nemám něco jíst, nebo ňák cvičit, COKOLIV- jsem už z toho zoufalá ![]()
Nesmutni. Je ti teprve patnáct let, určitě ještě porosteš. Já jsem rostla ještě na střední škole. Spíš dobře jez, než nějaké cvičení. Ale všechno záleží na tvém brzlíku. Pokud ještě funguje, tak porosteš. V brzlíku se laicky řečeno tvoří růstový hormon. A opravdu se tím netrap, kolik měříš nyní, protože tím růst neurychlíš.
Nebuď zoufalá,není přece z čeho ! Je ti teprve patnáct let,tzn,že stále rosteš a vyrůst můžeš,třeba tolik,kolik měří tatínek.Holky bývají více po otcích,tak abys pak zase neříkala,že jsi v příliš vysoká
I s temi svymi 158cm jsi porad jeste o hodne vyssi nez spousta znamych uspesnych hollywoodskych herecek ![]()
Co já bych naopak dala za to mít 160-165 ![]()
Já měřím 180 a štve mne to. Přestože mi odmala říkávali jak vůbec nevyrostu, protože jsem málo jedla a už skoro 16 let jsem vegetariánka. ![]()
A k otázce: Je dost možné že výška ještě přibyde, ale je to otázka jak kdo. Když jsem ještě chodila do školy tak jsem znala dívku i kluka co moc nerostli a pak se rychle vytáhnuli a ne málo.. Za rok snad 10cm. ![]()
Roste se zhruba do 21 let věku. Takže máš ještě několik let času a za tu dobu vyrosteš zcela určitě. Zvláště,když oba rodiče jsou vyšší postavy,máš k tomu dědičné dispozice.
Jenže -myslím si totéž, co ostatní rádci. Těch 165 cm by Ti úplně stačilo.Je to normální výška a je to lepší, než čnít jako bidlo. V tanečních jsou problémy s partnery, kterým dívka kouká svrchu na pešinku, problém je pak i s hledáním partnera.
Vím, že to nikdo z nás neovlivní. A pak kráčí životem takový, jaký je. Měřím168 cm, nikdy mi to nevadilo, nikdy mi nepřišlo, že je to málo, nebo moc.
A podívej se teď ve všední dny navečer naTV Nova na seriál Hospoda. Hraje tam pan Krytinář. Co by měl říkat on? Měří 120 cm. /ale je to kvůli nemoci/. A bere svůj život s humorem. Jaga.
Řekla bych, že 165 cm je taková běžná výška u holky.
Já během střední vyrostla o tři cm, nejvíce jsem rostla v osmé až deváté třídě, takže nemám strach, že bys ještě o nějaký kousek nevyrostla.
Na nějaký pověry vůbec nedávej a nemyslím si, že by to i jídlo nebo cviky ovlivnilo. Jsi pořád ve vývinu, takže buď v klidu, nějaké centimetry ještě přibydou. A i kdyby ne, tak tím plus pro tebe. Já bývám z holek největší a i někteří kluci jsou menší, než já (a to počítám jen ze své třídy), takže žádná sláva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.