Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrostu?

Od: natt* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, potřebuju poradit :(

Je mi patnáct měřím 165 a oba moji rodiče jsou vysocí.. VYrostu ještě za poslední dva roky jsem vytáhla už jen 3,5cm což je na můj věk málo :/ Menses mám už pravidelný a tak někdo říká, že už nevyrostu, ale podle veškerých výpočtů mám mít tak 173... Mamka má 175 a tatí 183-... :(

POradíte mi něco abych vyrostla.. Jestli nemám něco jíst, nebo ňák cvičit, COKOLIV- jsem už z toho zoufalá :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

165 se ti zdá na holku málo? rozhodně je to mnohem lepší než řešit že si nějaká "kobyla"...

Hlavně si hlídej abys nerostla do šířky :)

eulalie*
hodnocení

2x

Nesmutni. Je ti teprve patnáct let, určitě ještě porosteš. Já jsem rostla ještě na střední škole. Spíš dobře jez, než nějaké cvičení. Ale všechno záleží na tvém brzlíku. Pokud ještě funguje, tak porosteš. V brzlíku se laicky řečeno tvoří růstový hormon. A opravdu se tím netrap, kolik měříš nyní, protože tím růst neurychlíš.

albatros498022*
hodnocení

1x

Proč chceš vyrůstat na ženskou jsi tak akorát a říká se, že co je malý je i milý. Tak proč lámat přírodu přes koleno.

hodnocení

1x

Nebuď zoufalá,není přece z čeho ! Je ti teprve patnáct let,tzn,že stále rosteš a vyrůst můžeš,třeba tolik,kolik měří tatínek.Holky bývají více po otcích,tak abys pak zase neříkala,že jsi v příliš vysoká :-D

laa
hodnocení

0x

omg chudinko ://// opravdu tě lituju. Co bych za 165 dala. Mám 22 a měřím 158 a žiju.

lmgify

I s temi svymi 158cm jsi porad jeste o hodne vyssi nez spousta znamych uspesnych hollywoodskych herecek ;)

chizuru*
hodnocení

0x

Co já bych naopak dala za to mít 160-165 :-D
Já měřím 180 a štve mne to. Přestože mi odmala říkávali jak vůbec nevyrostu, protože jsem málo jedla a už skoro 16 let jsem vegetariánka. :-D
A k otázce: Je dost možné že výška ještě přibyde, ale je to otázka jak kdo. Když jsem ještě chodila do školy tak jsem znala dívku i kluka co moc nerostli a pak se rychle vytáhnuli a ne málo.. Za rok snad 10cm. :)

lucka321*
hodnocení

0x

Podle mě si na svůj věk už dost vysoká a i tak ještě porosteš. A není to žádná výhoda být vysoká, protože spoustu mužů si schání k sobě nízké ženy. Z toho nemáš proč být zoufalá. Stále ještě rosteš, však už ne tak rychle jako dříve. A třeba ani nebudeš po rodičích vysoká.

hodnocení

0x

Roste se zhruba do 21 let věku. Takže máš ještě několik let času a za tu dobu vyrosteš zcela určitě. Zvláště,když oba rodiče jsou vyšší postavy,máš k tomu dědičné dispozice.

Jenže -myslím si totéž, co ostatní rádci. Těch 165 cm by Ti úplně stačilo.Je to normální výška a je to lepší, než čnít jako bidlo. V tanečních jsou problémy s partnery, kterým dívka kouká svrchu na pešinku, problém je pak i s hledáním partnera.

Vím, že to nikdo z nás neovlivní. A pak kráčí životem takový, jaký je. Měřím168 cm, nikdy mi to nevadilo, nikdy mi nepřišlo, že je to málo, nebo moc.

A podívej se teď ve všední dny navečer naTV Nova na seriál Hospoda. Hraje tam pan Krytinář. Co by měl říkat on? Měří 120 cm. /ale je to kvůli nemoci/. A bere svůj život s humorem. Jaga.

annaliesek*
hodnocení

0x

Řekla bych, že 165 cm je taková běžná výška u holky.

Já během střední vyrostla o tři cm, nejvíce jsem rostla v osmé až deváté třídě, takže nemám strach, že bys ještě o nějaký kousek nevyrostla.

Na nějaký pověry vůbec nedávej a nemyslím si, že by to i jídlo nebo cviky ovlivnilo. Jsi pořád ve vývinu, takže buď v klidu, nějaké centimetry ještě přibydou. A i kdyby ne, tak tím plus pro tebe. Já bývám z holek největší a i někteří kluci jsou menší, než já (a to počítám jen ze své třídy), takže žádná sláva.

borax*
hodnocení

0x

Výška je daná geneticky, nepomůže ti žádné jídlo :) Možná budeš po babičce, jak vysoké byly? Já mám 164 a nevadí mi to. Moje mamka má 149 a neměla by ani sedět vepředu v autě :) nikdy to nikomu nevadilo, nemá cenu řešit a trápit se tím co nemůžeš ovlivnit.

Myslím, že ještě trochu vyrosteš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]