Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Chci se zeptat, jestli náhodou nevíte o nějakém kvalitním krému na obličej proti akné a beďárům. Moc mně to trápí a holky se mi kvůli tomu posmívají. Nikdo to u nás ve třídě nemá, jenom já a připadá mi to trapné. Potřebovala bych poradit o nějakém krému, jak to zamazat ale aby se mi nedělali další a víc beďárů a akné. Děkuji
Ahoj , doporučím ti skvělou a docela levnou věc. Zajdi si do lékárny a kup si tam takzvané mýdlo s ichtyolem ... nejlepší věc (je víc druhů ale třeba zde je odkaz na jedno : lekarna.cz/...
Ideální je aplikovat jej večer před spaním nechat chvíli působit a omýt. Skvělé je také mýdlo se sírou.
Nedoporučuju moc používat na postižené místo sprchové gely ani klasická mýdla z drogerie protože akné by se ti pak zase rychle vrátilo.
Tak držím palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.