Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní krém na obličej

Od: pejsek* odpovědí: 5 změna:

Ahoj :)

Chci se zeptat, jestli náhodou nevíte o nějakém kvalitním krému na obličej proti akné a beďárům. Moc mně to trápí a holky se mi kvůli tomu posmívají. Nikdo to u nás ve třídě nemá, jenom já a připadá mi to trapné. Potřebovala bych poradit o nějakém krému, jak to zamazat ale aby se mi nedělali další a víc beďárů a akné. Děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

baier*
hodnocení

0x

Ahoj , doporučím ti skvělou a docela levnou věc. Zajdi si do lékárny a kup si tam takzvané mýdlo s ichtyolem ... nejlepší věc :) (je víc druhů ale třeba zde je odkaz na jedno : lekarna.cz/...

Ideální je aplikovat jej večer před spaním nechat chvíli působit a omýt. Skvělé je také mýdlo se sírou.

Nedoporučuju moc používat na postižené místo sprchové gely ani klasická mýdla z drogerie protože akné by se ti pak zase rychle vrátilo.

Tak držím palce :)

alenanova79*
hodnocení

0x

Někdo má akné geneticky, ale jde to zmírnit. Mně se osvědčil český výrobek aknestop
A neeboj ono to dřív nebo později s věkem přejde. :)

rita*
hodnocení

0x

Mně se na akné osvědčily krémy z lékárenské kosmetiky, nic z drogerky mi na to nikdy nepomohlo...Skvělá je třeba kosmetika Bioderma. Mají řadu přímo na problematickou pleť, třeba krém Sébium Global je super.

zwiki*
hodnocení

0x

AHOJ.

Všechny špatně.Nejlepší jsou od zn.EUCERIN.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]