Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mohu vědět proč mám u dolních zubu- u jedniček a dvojek napuchlé dasně zánět tam ž nemám nekrvácí a jsou ružové jsem neštastná a mám strach nechci je mít opuchlé poradte co na to u zubaře jsem byla
Takhle vypadá zánět dásní. Kupte si šalvěj, uvařte čaj a vyplachujte ústa. To je nejlevnější varianta. Jinak když v lékárně řeknete, že máte zánět dásní, prodají vám vodičku na vyplachování. Je účinná, cca 120 kč.
ne to mám furt měla jsem tam zánět ale ted už nekrvacejí přestaly a jsou ružové a jsou ale napuchlé
Trpim na to, je to vecny boj. Corsodyl v gelu, pri dlouhodobem pouzivani barvi zuby...
A klidne ty bylinky, jak pise kolegyně.
Pokud mate jednou dasne povolene, rychle se pod ne dostane nejaky ten zbytek jidla a jsou podrazdene zase, ale pokud tam nemate zubni kámen a zánět byl ojedinělý, ono se to stáhne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.