Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opuchlé dasně

Od: dankasada odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mohu vědět proč mám u dolních zubu- u jedniček a dvojek napuchlé dasně zánět tam ž nemám nekrvácí a jsou ružové jsem neštastná a mám strach nechci je mít opuchlé poradte co na to u zubaře jsem byla

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Takhle vypadá zánět dásní. Kupte si šalvěj, uvařte čaj a vyplachujte ústa. To je nejlevnější varianta. Jinak když v lékárně řeknete, že máte zánět dásní, prodají vám vodičku na vyplachování. Je účinná, cca 120 kč.

dankasada
hodnocení

děkuji za rady vyzkouším tu šalvěj a snad pomuže , nekrvacejí jsou krasně ružove ale jsou zduřelé no tak snad ta šalvej pomuže

hodnocení

0x

Nekousala jste něco tvrdého nebo ostrého (třeba křupavou kůrku chleba)?

dankasada
hodnocení

ne to mám furt měla jsem tam zánět ale ted už nekrvacejí přestaly a jsou ružové a jsou ale napuchlé

cuca*

Trpim na to, je to vecny boj. Corsodyl v gelu, pri dlouhodobem pouzivani barvi zuby...

A klidne ty bylinky, jak pise kolegyně.

Pokud mate jednou dasne povolene, rychle se pod ne dostane nejaky ten zbytek jidla a jsou podrazdene zase, ale pokud tam nemate zubni kámen a zánět byl ojedinělý, ono se to stáhne.

hodnocení

0x

Ano,,,Babkazov má pravdu ,,šalvěj se výborná znám také z vlastní zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]