Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padani vlasu

Od: jshd odpovědí: 6 změna:
Zdravim. :)
Uz delsi domu mi padaji vlasy a na to ze jsem mlada mi to celkem vadi. Tak jsem zacala brat ruzne vitaminy ale moc nepomohlo. Umyvala jsem si hlavu dene ale vsichni rikali ze je to chyba tak ted posledni dva mesice umyvam jednou za 2-3 dny, ale vlasy furt padaji. :( ani je uz nezatezuji fenem nebo zehlickou na vlasy.. Tak mi prosim reknete cim to jen muze byt. Nechci byt plesata. :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tara1995
hodnocení

0x
Ahoj, tak s tim jsem si zazila i zazivam sve. :( Nemuze to byt hormonama?

losfuncha*
hodnocení

0x

Ahojky, podobná otázka tu už byla, tak se mrkni na rady tam ;) Jinak obecně platí střídat šampony, pokud možno používat přírodní (výborné jsou šampony s canabis) a mně osobně moc pomohly Revalid kapsle (na 3 měsíce užívání). V lékárně se ale nedá koupit, mají to děsně předražené, takže nejlépe na internetu a vychytat akce.

A hlavně omezit stres, pokud nějaký prožíváš a také se nestresovat tím, že ti padají vlasy, protože to pak také neprospívá, když na to pořád myslíš a trápí tě to.

Jinak na vitamíny pozor - některé v kombinaci s jinými naopak vlasy ve finále oslabí, neexperimentuj. Také pokud máš v okolí nějakou dobrou a to myslím skutečně DOBROU kožní lékařku, tak za ní zkus zajít, ať se na to podívá a popřípadě tě pošle na testy (štítná žláza, hormony... ).

hodnocení

0x

Já si myslím, že to šamponama není, že za padání mohou hormony. Důležité je, že za ty, které vypadnou, rostou nové. Sice pomalu, ale rostou. *sok* Když si vzpomenu, co všechno moje vlasy zažily! Spálené Studenou vlnou, nekvalitní barvy, denní mytí mýdlem, kulmou nahřátou na plynovém sporáku, sušené sušením nad otevřenou troubou (fén nebyl), polámané, zpevněné citronem a mazané Indulonou, po chemě všechny vypadané. Vždycky to, co jsem zničila nějakým šíleným zásahem, rychle odrostlo a narostly mi zase husté, kudrnaté, kvalitní vlasy. Až se hormony v přechodu zvencly, vlasy, které padají nejsou nahrazovány novými. A nepomůže ani svěcená voda. *plac* Když si shrnete vlasy z čela, uvidíte na hranici kštice, že vám rostou nové. Jsou kraťoučké, ale rostou!

eulalie*
hodnocení

0x

No jestli ti vlasy tak moc padají, že máš strach, že budeš plešatá, tak by to možná chtělo zajít k lékaři obvodnímu a nechat si zkontrolovat činnost štítné žlázy - skrze krev. Pokud by toto bylo v pořádku, tak zpytovat, jestli nemáš moc stresu, jakou dáváš tělu výživu (jídlo). Na padání vlasů existují i vodičky např. Alpicort, ale ten je asi jen na lékařský předpis.

lucie*
hodnocení

0x

Padání vlasů jsou vždy hormony a nebo stres.Na hormon.nestabilitu je dobrý šampon z lékarny a nejlépe současně i balzám nebo lépe masku ze stejné značky

Plantur 39 Fyto-kofeinové tonikum 200 ml

83 %

39 je podle toho že je vhodný pro vyšší věk,kdy kolísají hormony,ale pokud kolísají dřív tak proč né.Nebo popřemýšlet proč jsou hormony rozhozeny...a problém vyřešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]