Nejste přihlášen/a.
Nepodařilo se mi na netu nalézt recept bez cukru jen s použitím sladidla, vždy tam figuruje určité množství cukru.Uvítal bych osobně odzkoušený recept od některého diabetika, mám ve skleníku okurky a rád bych si udělal pár skleniček hub se zeleninou. Též bych uvítal recept bez cukru na kečup.
flodur.
Zde v odkazu ,je tam sice cikr ale i alternativa labuznik.cz/...
Nezkoušel jsem takže nwn jak chutnají!
Možná bych diabetikovi spíš než klasické zavařované okurky poradila kvašáky. Nebo alespoň vyzkoušet zavařování s umělým sladidlem jen z menšího množství.
Kdysi jedni hodní příbuzní vozili mamince vždy pár sklenic domácích DIA okurek. Problém byl v tom, že maminka neměla okurky ráda, ani před cukrovkou ty normální. Tyhle DIA pak zbyly na ostatní členy rodiny. Nikdo to nechtěl jíst. Chuť je prostě jiná. Jen v bramborovém salátu se to trochu ztratilo. Ale nechci vám brát elán, je to jen malé varování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.