Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak osladit lák na okurky pro diabetika

Od: flodur® odpovědí: 4 změna:

Nepodařilo se mi na netu nalézt recept bez cukru jen s použitím sladidla, vždy tam figuruje určité množství cukru.Uvítal bych osobně odzkoušený recept od některého diabetika, mám ve skleníku okurky a rád bych si udělal pár skleniček hub se zeleninou. Též bych uvítal recept bez cukru na kečup.

flodur.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

babicka*
hodnocení

3x

Vařím si tento nálev: 1L octu,3L vody,100g soli,350g cukru a nebo 50tablet sladidla,hořtičné semínka,černé koření,celý pepř,do sklenic přidám kopr,cibuli,mrkev,někdy křen,nebo 2-3stroužky česneku.Dobrou chuť!

hodnocení

2x

Zde v odkazu ,je tam sice cikr ale i alternativa labuznik.cz/...

Nezkoušel jsem takže nwn jak chutnají!

hodnocení

2x

Možná bych diabetikovi spíš než klasické zavařované okurky poradila kvašáky. Nebo alespoň vyzkoušet zavařování s umělým sladidlem jen z menšího množství.

Kdysi jedni hodní příbuzní vozili mamince vždy pár sklenic domácích DIA okurek. Problém byl v tom, že maminka neměla okurky ráda, ani před cukrovkou ty normální. Tyhle DIA pak zbyly na ostatní členy rodiny. Nikdo to nechtěl jíst. Chuť je prostě jiná. Jen v bramborovém salátu se to trochu ztratilo. Ale nechci vám brát elán, je to jen malé varování.

hodnocení

Děkuji všem za příspěvky nedělám si iluze jak si na okurkách budu pochutnávat, ale na sladidlo jsem zvyklý jako diabetik. Použiju je do bramborového salátu, bude jich pár skleniček , jen ze dvou rostlin, je mi to líto vyhodit když to na zkoušku pěstuji. Na okurkový salát pěstuji F1 Viktorii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]