Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravděpodobnost těhotenství

Od: mema odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, opozdila se mi menstruace(nyní to už budou 2 týdny, nemám ji sice úplně pravidelně, ale tak velký výkyv se mi nestává), sex jsem měla naposledy asi před 16ti dny, jako ochranu používáme Pharmatex v kombinaci s přerušovanou s., dělala jsem si 2 těhotenské testy a oba byly negativní(ale nevím jestli není brzo)... co myslíte, jaká je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná?

děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S dovolením neodpovím na otázku. Chápu, že jste nervózní a máte potřebu se ujistit, že (ne)jste těhotná. Ale jak Vám pomůže, když napíšu že NE, na 100% ne. (a ono zrovna jo). Odpoví jedině gynekolog, ale online těžko.

eulalie*
hodnocení

0x

Možné je všechno, jasnovidci tu nejsme nikdo a do dělohy vám taky nevidíme... Jistotu budete mít jedině, když zajdete k lékaři. Jestli vám vyšly negativně těhotenské testy, tak je možná ještě na testování brzy. Ono ani tak nezáleží na sexu samotném, ale na tom, zda-li jste se se sexem strefili do vaší ovulace. Ta trvá 24 hodiny, přičemž spermie je schopná si na vajíčko počkat i 4 dny. Proto je plodné období ženy delší než 24 hodin. Co jiného vám odpovědět? Antikoncepci jste jakousi měli, no uvidíte sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]