Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je mi 15 let a jsem čerstvě obarvená na blond.Celý život jsem byla zvyklá na hnědé vlasy.Teď mám trochu problém sladit svoje líčení ( a popřípadě i oblečení) s novými vlasy.Určitě je na googlu spousta rad s make-upem pro blondýny atd.,ale nevím jestli by to slušelo i mně,když nejsem přírodní.Chtěla bych se proto zeptat,jestli napříkald používat nebo nepoužívat horní linky,dolní,jakou barvu očních stínů,barvu oblečení...
samozřejmě by se asi radilo špatně,kdyby si nikdo nedokázal představit,jak vypadám..takže přikládám i dovji fotku
děkuju za každou radu ohledně mého vzhledu když chodím po městě tak jako doteď,vypadá ta blond vážně dost nepřirozeně..jak bych to řekla.. "obličej mi neladí s vlasy"
Potíž je v tom, že my nevíme, jak se sama sobě líbíš. Mi se třeba líbí "nahé líčení". A pro blondýnku zvláště. Tobě se třeba líbí tužkou obmalované oči. Já nevím. Třeba tady chriscosmetics.cz/...?
To, zda ponechat linky, záleží na tvaru očí a víček, takže pokud jsi je používala, klidně si je nech, jen změň barvu. Žádná černá, nikde a nikdy! Já mám 3 řasenky, zelenou, modrou, a šedou. Šedou, pokud neseženeš (jde to těžko) určitě mají v Yves Rocher. Stíny já nepoužívám, nebo když už, tak v tělové nebo v růžovém/bílém nádechu, každá barva je na tom víčku opravdu hodně vidět a mně se to fakt nelíbí. Ani u brunet teda Pozor na syté barvy rtěnek, šla bych do něčeho tlumenějšího, ale nemusí to být nutně růžovounká - takovou vždycky doporučovali mně, tfuj.
Oblečení bych sladila hlavně s pletí, pokud jsi trochu opálená (nevypadá to tak, fotka může klamat), tak si můžeš dovolit opravdu jemné pastelové odstíny, ale pokud ne, dej na spíše syté tóny, jinak budeš vypadat "vyblitě". Alespoň jeden kousek z toho, co máš zrovna na sobě. Já mám ráda v oblečení kontrasty, takže si beru 1 věc tmavou (černá, modrá) a zbytek ve světlejších barvách, ale můžu chodit ve vyloženě tmavém a sytém oblečení celá. Pak vynikne světlá kůže, ale to mi vůbec nevadí.
Já jsem blondýnka odjakživa, oči modré ... líčím se mírně...většinou jen řasy - černou nebo tmavěhnědou řasenku a slaboučkou linku pod oči, lehce dohněda...a když už stíny nebo linku nad horní víčko, tak bud šedou, nebo tmavší hnědou, nic moc dočerna, působí to potom tvrdě...večerní líčení klidně stíny do hnědých, fialových barev
a pozor na obočí, to taky nesmíš mít moc tmavé
na rty používám jen lesk, k tomu večernímu líčení třeba i tmavší , ale zase spíše odstíny do hněda, mě červená barva nesedí, někomu zase jen ta červená - takže experimentuj než vyjdeš na ulici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.