Asi jak u kterého doktora. Nemůže prohlížet zevnitř, udělá pouze stěr pro kontrolu a ten nebolí, ale až začnete chodit na klasické prohlídky tak to bolet může.
Jako panna jsem byla nucena podstoupit vysetreni na gynekologii ze zdravotnich důvodu. Lékařka udelala ster takovou dlouhou tento tycinkou aniz by porusila hymen a k vysetreni pohmatem pouzila jiny otvor. Bohužel u me to tehdy bylo nutné. Dnes uz mozna pouzovaj ultrazvuk kde se vsechno krasne zobrazi ale tehdy v roce 1993 to probihalo takhle. A taky jsem prezila a žádné trauma nemam.
i když jsi panna tak se dělají prohlídky...i po slepáku se dělají prohlídky i když jsi panna.,,,doktor tam vidí víc jak si myslíš,není tam jen panenská blána
no jasně,čumím co lidi dokáží vymyslet za báchorky.Vůbec to neber vážně.Moje kamarádka měla jiný problém,někde četla,že se do ordinace chodí nahá ať doktor může vyšetřit i prsa a celkově se podívat...nevím kde to četla,takže doktor byl zaskočen,jak mu tam naběhla nahá,ale v pohoděNevím co by při vyšetření mělo bolet,doktor tam nestrká nic víc jak zažiješ jednou při sexu...spíš ten jeho prst a nástroje(zrcadlo)je menší než penis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.