Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké je to na gyndě?

Od: anonymka12 odpovědí: 5 změna:

Jaké je to na gyndě? bolí to?

doplněno 11.08.14 19:17:

a může mě "prohlížet zevnitř" když jsem panna?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Nebolí.

doplněno 11.08.14 20:05:

Nevím, kolik ti je. Samozrejme je dobre se nechat prohlednout. Jen pokud nemáš problém, co to nechat na pozdeji?

simsalabim*
hodnocení

0x

Asi jak u kterého doktora. Nemůže prohlížet zevnitř, udělá pouze stěr pro kontrolu a ten nebolí, ale až začnete chodit na klasické prohlídky tak to bolet může.

iv®
hodnocení

0x
Jako panna jsem byla nucena podstoupit vysetreni na gynekologii ze zdravotnich důvodu. Lékařka udelala ster takovou dlouhou tento tycinkou aniz by porusila hymen a k vysetreni pohmatem pouzila jiny otvor. Bohužel u me to tehdy bylo nutné. Dnes uz mozna pouzovaj ultrazvuk kde se vsechno krasne zobrazi ale tehdy v roce 1993 to probihalo takhle. A taky jsem prezila a žádné trauma nemam.

lucie*
hodnocení

0x

i když jsi panna tak se dělají prohlídky...i po slepáku se dělají prohlídky i když jsi panna.,,,doktor tam vidí víc jak si myslíš,není tam jen panenská blána:)

lucie*
hodnocení

0x

:)no jasně,čumím co lidi dokáží vymyslet za báchorky.Vůbec to neber vážně.Moje kamarádka měla jiný problém,někde četla,že se do ordinace chodí nahá ať doktor může vyšetřit i prsa a celkově se podívat...nevím kde to četla,takže doktor byl zaskočen,jak mu tam naběhla nahá,ale v pohodě:)Nevím co by při vyšetření mělo bolet,doktor tam nestrká nic víc jak zažiješ jednou při sexu...spíš ten jeho prst a nástroje(zrcadlo)je menší než penis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]