Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agentura Stephanie Potti

Od: anabell odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

pochybuji že tu někoho najdu, ale zázraky se ději:) Má tu nějaká slečna zkušenosti s agenturou Stephanie Potti? potti.formees.com/...

Nezajímá mě diskuze co si o této práci kdo myslí, jen zkušenosti prosím.
Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adriann
hodnocení

0x

Neznám tě, ale myslím bez šance se k ní dostat :) zkoušela jsem to 2x, reference mám od pár holek, co u ní byly

anabell
hodnocení

Ahoj, dvakrát ses nedostala? Jakto? Je mi jasné, že asi budou mít přísná kritéria ale konkrétní tam nejsou.Nebo tě musí někdo doporučit?
Jsem teprve ve fázi rozhodování, ale když už, tak chci agenturu na úrovni, což mi tahle připadá..
adriann

nemyslím, že je tady to pravé místo pro konkrétní psaní :)

anabell
hodnocení

Pravda:) napiš mi prosím na email nicoletta@post.cz
radka*

Ahoj všem múzu vás poprosit máte nèkdo na tu slečnu od stephanie potti jakykoliv kontakt stačil by sehnat email chtèla bych to zkusit bude nèkdo z vas tady tak ochotny to najít zpètnè a predat mi zde kontakt , dèkuji za pomoc

Radka

radka*

Ahoji muzes mi napsat na email :) vis o tom neco jeste chtela bych to take vyzkouset muzes mi predat nejaky email kontakt do meho emailu byla by jsi ochotna mi pomoci dekuji prosim kontaktuj me do zpravy nejlepe nebo s odpovedi zde

elise
hodnocení

0x

Nebuďte naivní :) U ní vydělávají jen ty, který vidíte večer ve VIP zprávách ;)

martasinka

Určitě taky, ale nemyslím si, že jen... Jistý je, že musíš být hodně atraktivní, podívej se na ty prachy maps.stephaniepotti.com/... , žádná obyč holka se nechytá

juldab
hodnocení

0x

Je to podvod a reklama na neexistující kuplířskou agenturu. Nebo si myslíte že agentura vyplácející tisice euro deně bude mít stránky na hostingu zadarmo. Nehledě na to že porušujete pravidla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]