Jak na maso ke koprovce?

Od: Datum: 09.08.14 10:26 odpovědí: 17 změna: 11.08.14 16:16

Zdravím, chystám se dneska poprvé na koprovou omáčku, to už jsem našla chválený recept, ale potřebovala bych ještě radu jak naložit s masem - měl by někdo tip? Díky


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: wamp®
Datum: 09.08.14 10:42
avatar
Jednoduse uvarite pekny kus hoveziho.A z toho vyvaru posleze tu koprovku uvarite.Je to mnamka.
Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 09.08.14 10:57

dám vařit přední hovězí maso do osolené vody přidám koření - bobk. list, pepř celý, nové koření a cibuli , uvařím do měkka . Vývar použiji na omáčku . maso nakrájím na plátky a to je vše

Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 09.08.14 11:57
avatar

Tak to má být.! Slintám, jen při té představě, jak to masíčko bublá v hrnci.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: olaf71*
Datum: 09.08.14 12:09

souhlas, jen bych tam takhle nedal to koření. není to vývar na polévku, ale na koprovou omáčku, pokud vývar použiju

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ramona
Datum: 11.08.14 16:02

Maso na vývar se nikdy nesolí do vody,ale až poté...

doplněno 11.08.14 16:07:

Protože v nesoleném vývaru je možné nechat maso do druhého dne ( ne déle)

pokud jej vyndáte je méně chutné ztvrdne a zeschne...

Ohodnoceno: 0x
 
Od: flip
Datum: 09.08.14 11:31

Díky, tak snad se nějak podaří ;)

Od: uska®
Datum: 09.08.14 12:15

Kdyby náhodou nechtělo ani za nic maso změknout, tak nekazte koprovku a uvařte k ní vejce na tvrdo*smich*

Ohodnoceno: 1x
 
Od: olaf71*
Datum: 09.08.14 12:21

nebo přidat prášek do pečiva

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ruze®
Datum: 09.08.14 12:51
avatar

Tak,tak, koprovka,brambory a vejce natvrdo,jako děti jsme to milovaly,na maso vždy nebylo,ale jak se dívám na ceny hovězího,tak zřejmě na něj spousta lidí v našem státě nemá ani v dnešní době.To je smutné,ale je to tak.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: wamp®
Datum: 09.08.14 15:13
avatar

Rúže: Ale oni na to mají,ovšem jsou líní to vařit ! Raději zajedou na pizzu nebo na kebab. Jedna porce cca 60 kč,pokud je to čtyřčlená rodinka,tak dají 240kč.Zajímavé,to jim líto peněz není ! To mám skoro dvě kila kližky,to je jak na koprovku,tak i na gulášek. A ne čtyři porce.Kalkulujte trošku...

doplněno 09.08.14 15:46:

Maso vyndejte,aby nebylo promáčené.Pěkně ho nakrájejte na plátky a dejte pod utěrku,aby nezeschlo.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: ruze®
Datum: 09.08.14 17:05
avatar

Wamp: Pravdu máš! Dávám bod.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: olaf71*
Datum: 09.08.14 18:56

u Vás stojí pizza 60 kaček? sežeru dvě, to by šlo

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 11.08.14 16:16

to bych chtěla vidět pizzu za 60kč ... asi z marketu co si jako říká pizza, ne?

Ohodnoceno: 0x
 

 

Od: flip
Datum: 09.08.14 15:42
Tak mám uvařeno, voní to náramně a maso je krásně měkké - ještě poslední otázka - omáčku budu dělat až večer, odstavila jsem hrnec z plotny, mám maso nechat ve vývaru, nebo dát mimo? *hi*
Datum: 09.08.14 15:46

maso bych vyndala a nechala vychladnout ,pak se pěkně krájí

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 09.08.14 15:57
avatar

Dělal jsem jí dnes.Maso pouze uvařit-vývar na omáčku.Použil jsem přední hovězí.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: flip
Datum: 09.08.14 16:04

Díky všem

,

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.