Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak na maso ke koprovce?

Od: flip odpovědí: 17 změna:

Zdravím, chystám se dneska poprvé na koprovou omáčku, to už jsem našla chválený recept, ale potřebovala bych ještě radu jak naložit s masem - měl by někdo tip? :) Díky

 

 

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*
hodnocení

3x

dám vařit přední hovězí maso do osolené vody přidám koření - bobk. list, pepř celý, nové koření a cibuli , uvařím do měkka . Vývar použiji na omáčku . maso nakrájím na plátky a to je vše

2kedar*

Tak to má být.! Slintám, jen při té představě, jak to masíčko bublá v hrnci. :)

olaf71*

souhlas, jen bych tam takhle nedal to koření. není to vývar na polévku, ale na koprovou omáčku, pokud vývar použiju

ramona

Maso na vývar se nikdy nesolí do vody,ale až poté...

doplněno 11.08.14 16:07:

Protože v nesoleném vývaru je možné nechat maso do druhého dne ( ne déle)

pokud jej vyndáte je méně chutné ztvrdne a zeschne...

 

hodnocení

2x
Jednoduse uvarite pekny kus hoveziho.A z toho vyvaru posleze tu koprovku uvarite.Je to mnamka.

 

uska*
hodnocení

1x

Kdyby náhodou nechtělo ani za nic maso změknout, tak nekazte koprovku a uvařte k ní vejce na tvrdo*smich*

Tak,tak, koprovka,brambory a vejce natvrdo,jako děti jsme to milovaly,na maso vždy nebylo,ale jak se dívám na ceny hovězího,tak zřejmě na něj spousta lidí v našem státě nemá ani v dnešní době.To je smutné,ale je to tak.

Rúže: Ale oni na to mají,ovšem jsou líní to vařit ! Raději zajedou na pizzu nebo na kebab. Jedna porce cca 60 kč,pokud je to čtyřčlená rodinka,tak dají 240kč.Zajímavé,to jim líto peněz není ! To mám skoro dvě kila kližky,to je jak na koprovku,tak i na gulášek. A ne čtyři porce.Kalkulujte trošku...

doplněno 09.08.14 15:46:

Maso vyndejte,aby nebylo promáčené.Pěkně ho nakrájejte na plátky a dejte pod utěrku,aby nezeschlo.

Wamp: Pravdu máš! Dávám bod.

olaf71*

u Vás stojí pizza 60 kaček? sežeru dvě, to by šlo

hahanaj*

to bych chtěla vidět pizzu za 60kč ... asi z marketu co si jako říká pizza, ne?

 

olaf71*

nebo přidat prášek do pečiva

 

flip
hodnocení

Díky, tak snad se nějak podaří ;)

 

flip
hodnocení

Tak mám uvařeno, voní to náramně a maso je krásně měkké - ještě poslední otázka - omáčku budu dělat až večer, odstavila jsem hrnec z plotny, mám maso nechat ve vývaru, nebo dát mimo? *hi*
hahanaj*

maso bych vyndala a nechala vychladnout ,pak se pěkně krájí

 

hodnocení

0x
avatar gamapolis

Dělal jsem jí dnes.Maso pouze uvařit-vývar na omáčku.Použil jsem přední hovězí.

 

flip
hodnocení

Díky všem :)

,

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]