Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak schovat ramínka?

Od: barus* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

koupila jsem si na zítřek na jednu oslavu krásné tílko bez ramínek, ale doma mi došlo, že nemám žádnou podprsenku bez ramínek, nemáte nějaký typ, jak ramínka u podprsenky schovat? Vypadá to hrozně, když někdo má to tílko a koukají mu tam ramínka od podprsenky. Děkuji předem :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
1)Jedině pořídit průhledná silikonová ramínka k podprsence u které se dají vyměnit nebo se prodávají ramínka, která vypadají jako šperk - řetízek.
2)Podprsenka bez ramínek mívá po obvodu silikonové proužky, aby držela kde má i bez ramínek, s jinou k tomu neurčenou bych to nezkoušela.
3)Pokud si to můžete dovolit tak na ostro..
4)jiné tričko a toto si nechte pro jinou příležitost..

hodnocení

2x

V podstatě máte tři možnosti:

a) vezmete si jiné tričko, kde ramínka nebudou vadit

b) nevezmete si podprsenku

c) koupíte si podprsenku bez ramínek (nebo s těmi průhlednými)

myse*
hodnocení

2x

ještě mám jednu variantu - prodává se takový plastový placatý výlisek - jako X to vypadá. Do toho se ramínka na zádech zaháknou a schovají se pod tričkem - že nejsou na ramenou ale mezi lopatkami...

ale vy píšete, že máte tílko bez ramínek - jestli nemáte žádná ramínka = nic nad prsy - šla bych bez podprsenky, jestli se na to cítíte nebo koupila podprsenku bez ramínek. jestli máte tílko klasické , tak to ten kousek plastu schová

hodnocení

1x

pro úplnost:

d) nebudete kupovat celou podprsenku, ale jen ty průhledný ramínka, čili ušetříte

To byste koukali, jaký servis dostane chlap, když jde kupovat ramínka k podprsence. Seběhne se celej krám prodavaček. V životě mě najednou neobsluhovaly tři prodavačky *smich*

pb®
hodnocení

0x

On si tady někdo myslí, že průhledná ramínka nejsou vidět? Ale jsou a to hodně, prostě místo hadrového ramínka kouká ramínko plastové. Nic, čeho by si nešlo nevšimnout. Za mě buď koupit podprsenku s odepínacími ramínky nebo pokud to stav poprsí a střih a materiál trička dovoluje, jít bez podprsenky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]