Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barevný šampon

Od: janulinka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěla bych poradit mám krásné blond vlasy a nechala jsem si je barevným šamponem nabarvit na hnědo ale jak se to vymývalo tak mám zrzavou barvu vlasů jako liška nevíte prosím vás čím by se to dalo nejrychleji odstranit peroxidem si zničím vlasy a citronová šťáva mi nezabrala děkuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

1x
Je s podivem ze vam zustal sampon. Ten by se mel vymyt cely. Zkuste odvar z hermanku. A ten citron napatlat na hlavu a na slunicko at to působí. A nebo preliv blondaty bez zlutych tonu.

lucie*
hodnocení

0x

zkus šampon na vymývání pigmentu,dá se koupit od různých firem a nebo i od Shaumy stojí kolem 60kč-na obrázku jsou dva starší šediví lidé a láhev je tmavě modrá i ten šampon samotný je tmavě modrý.Používá se na šedivé a třeba špatně odbarvené vlasy at vytáhne ten rezavý pigment.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]