Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka a antikoncepce

Od: jula* odpovědí: 4 změna:

Mám 15 ti letou kamarádku a ještě ani neměla kluka a neměla pohlavní styk ale už používí antikoncepci Mercilon. K čemu je jí dobrá, vážně nevím na co jí je? Díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Antikoncepci může lékař předepsat a doporučit i pacientce, která má např.problémy s pletí (akne) nebo při poruchách menstruačního cyklu, či trpí-li bolestmi při menstruaci...atd.

hodnocení

2x

Například na to aby měla ustálenou pravidelnou menstruaci (případně vůbec žádnou, i tohle HA umí zařídit), nebo na zlepšení akné atd.

Ha... Kapka mne předběhla... to je tak, když si člověk otevře více otázek a pak postupně odpovídá... :)

doplněno 07.08.14 11:22:

Děkuji Lucii za to, že mne zařadila do "dívčího tábora" zde na poradně... *ua*

lucie*
hodnocení

0x

přesně tak jak holky píšou.

lucka321*
hodnocení

0x

A nebo prostě věří na náhodu, co kdyby - nikdy nevíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]